Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Bizim Halı
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Bizim Halı

Bizim Halı - http://www.bizimhali.com

Firmalar

www.bizimhali.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.bizimhali.com
Benzer Siteler : b | bizim halı
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Aile şirketimizin kurucusu rahmetli babamız ve üçüncü kuşağın dedesi Abdurrahman Kıymaz 1932 yılında Adıyaman’da dünyaya geldi. 1967 yılında memleketinden ayrılarak İstanbul Kapalıçarşı’da halı ve kilim ticaretine başladı. 1967 yılında İstanbul’un gözde semtlerinden olan Kadıköy’de ilk otantik halı ve kilim mağazasını açtı.

Alışılmışın dışındaki bu mağaza kısa bir sürede başarıya ulaşarak, her kesimden insanın ziyaret ettiği bir mağaza haline geldi. Abdurrahman Bey, 1984 yılında işini oğulları Nazif ve Orhan Kıymaz’a devretti. Oğulları babalarından aldıkları emaneti geliştirerek devam ettirdiler. Nazif Kıymaz, Y.Dudullu / Ümraniye’de ve Orhan Kıymaz Bahariye/Kadıköy’de toplam 2 mağaza olarak hizmet vermektedir.

Şirvan Halı’nın halı ve kilim ticareti geleneği 1978’de kurulduğu zaman amacı; o sıralarda sadece yabancılar tarafından satın alınan bize özgü Türk motifleriyle bezenmiş halı ve kilimlerini bu toprağın insanlarının hizmetine sunmaktı. O zamanki amacımız başarıya ulaşmış, bize özgü motif ve desenler artık tüm halı mağazalarında ana ürün haline gelmiştir. Bu gelişmenin öncülüğünü yapan Şirvan Halı, her zaman güler yüzüyle, hem ithal halı ve kilimleriyle, hem kendi imalatı olan halılarla beraber binbir çeşitteki geniş halı yelpazesini müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Bunun yanı sıra, halıyla ilgili, yıkama, saçak ve tamirat gibi tüm problemlerinize profesyonel anlamda çözüm getirmekte, eski halılarınızın satın alınması, değerlendirilmesi ve değiştirilmesi konusunda her zaman müşteri memnuniyetini esas alan bir politika izlemektedir. Herkese göre bir halı mutlaka vardır diyerek sizleri Bahariye’de bulunan mağazamızı görmeye davet ediyoruz.

 Etiketler : halı, patchwork, boyalı, bizimhalı, bizimhali, hali, carpet, rug, kilim, eldokuma, karabagh, mohair, ipek, dekorasyon, modern, contemporary, tra
Not: www.bizimhali.com sayfadan “Bizim Halı” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Dgs Konut Onurkentte Satılık Daire - Erslojistik - Cam Balkonum - Birikim Promosyon - Matbaa Hareketli Reklam Tabela - Bariyer Güvenlik ve Bilişim - Body Kit - Invest Özel Dedektiflik - Çelik Kapı Haber - Özel Kurye Ankara