Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Hidronlineboru
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Hidronlineboru

Hidronlineboru - http://hidrolineboru.com

Firmalar

hidrolineboru.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://hidrolineboru.com
Benzer Siteler : h | hidronlineboru
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız Yer Grup Boru ve Sondaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 2001 yılında Sektörde uzun yıllar hizmet veren jeoloji ve makine mühendisleri tarafından kurulmuştur. Kısa sürede portföyünü genişleten firmamız sektöründe aranan firma haline gelmiştir.
Boru üretiminde üretimin kalitesini arttırmak için son teknoloji ile tasarlanmış makineler kulanılmaktadır. Bu sayede ürünler daha kaliteli ve daha dayanıklı olmaktadır. Fabrikamızda günlük 2000 metre Pvc Sondaj Borusu üretimi yapılmaktadır.

Sahip olduğumuz bilgi ve deneyimlerimizi tüm sondajcı meslektaşlarımızla paylaşmak ve sektöre, sektörün içinden gelenlerin daha fazla yarar sağlayacağı düşüncesi ile her geçen gün teknolojik altyapımızı da yenileyerek PVC sondaj borusu imalatımıza devam etmekteyiz.

Türkiye geneline hitap edebilecek ürün çeşitliliği ve kalitesi ile sonjdacı meslektaşlarımızın görüş ve temennilerini d dikkate alarak kaliteli ve hesaplı ürün üretme ana ilkesi ile tüm sondajcı meslektaşlarımıza hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

 Etiketler : sondaj, borusu, malzemesi, pvc, boru
Not: hidrolineboru.com sayfadan “Hidronlineboru” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Boran Torna Flanş ve Flanş İmalatı - Kamışlı Düğün Davetiyeleri - Güvenlik Kameraları Kameralar - Depotem - Çanakkale Yoncam Mühendislik - Parça Kontör Bayilik - Örnek Alüminyum Sistemleri - Tezal Halı Yıkama - Plastik Kart - Ferforje Dünyası