Site Rehberi
Site Rehberi > Emlak > Antalya'da Lüx Satılık Daireler
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Antalya'da Lüx Satılık Daireler

Antalya'da Lüx Satılık Daireler - http://www.meldapalace.com

Emlak

www.meldapalace.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Emlak
Site Bilgileri : http://www.meldapalace.com
Benzer Siteler : a | antalya da lüx satılık daireler
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Akdenizin incisinde ayrıcalıklı bir yaşam…

Büyük şehir yaşamının getirdiği stres, gürültü ve benzeri zorluklardan uzak, doğayla iç içe huzurlu bir ortamda yaşamak ve büyük şehrin tüm avantajlarını kullanmak artık mümkün.

Konyaaltı Boğaçayı kenarında yep yeni bir yıldız doğuyor - "Melda Palace"

Seçkin bir site yaşamında görmek istediğiniz her şeyi bu projede bulacaksınız: 500 m2 açık yüzme havuz kenarında rahat rahat güneşlenebilirsiniz, camli mekanda spor yaparken çocuklarınızı izleyebilirsiniz, ağaçlarla dolu alanın ortasında topluca yoga ve pilates aktivitelerini yapabilirsiniz, siteye ait plaj servisine binerek 5 dakikada plaja gidebilirsiniz ve kapalı otoparka aracınızı güvenle bırakıp asansörle direkt dairenizin bulunduğu kata çıkabilirsiniz.

Sitenin yan tarafında yapılacak Boğaçayı Projesi hayata geçtiği andan itibaren yaşam kalitenize yapıcağı olumlu etkilerin yanı sıra yatırımınıza da değer katacaktır.

Empa inşaat imzasi taşıyan ve 30 mayıs 2014’te teslim edilmesi plananan proje 7700 m2’lik arsa’da kuruluyor. 5 katlı 5 blok halinde inşa edilecek proje toplam 130 daireden oluşmaktadır. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alacak. 1+1 dairelerin en düşük metrekaresi 70 metrekare olacak, dublex daire ise 200 metrekare olacaktır.

 Etiketler : antalya, müteahhitten, satılık, daire
Not: www.meldapalace.com sayfadan “Antalya'da Lüx Satılık Daireler” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Emlak” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Alanya Yeğin Group Emlak - Kaçmaz Emlak - Emlakboks - Baran Emlak Müşavirliği - Antalya Satılık Daire - Çorlu Firma Rehberi - Görkem Emlak - Istanbul Emlak - Satilik Kiralik Arsa Daire - Yatırım Grup