Site Rehberi
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Kenan Uysal

Kenan Uysal - http://www.kenanuysal.av.tr

Avukatlık Hukuk Büroları

www.kenanuysal.av.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Avukatlık Hukuk Büroları
Site Bilgileri : http://www.kenanuysal.av.tr
Benzer Siteler : k | kenan uysal
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Avukat Kenan Uysal

İstanbul Barosu’na kayıtlı olan Av. Kenan Uysal Hukuk Ofisi 25 yılı aşkın süredir hukukun her alanında binlerce davada müvekkillerine avukatlık hizmeti ve hukuki danışmanlık sağlamaktadır.

Büromuz; sadece dava açma yoluyla değil, bunun dışında uyuşmazlıkları sulh ve uzlaşma gibi alternatif yöntemleri de deneyerek çözüme ulaştırmakta, çeşitli hukuki tavsiyeler ile müvekkillerini bilgilendirerek uyuşmazlığı daha ortaya çıkmadan önlenmesine yardımcı olmaktadır.

Vekillerimiz; avukatlık mesleğinin gerektirdiği dürüstlük ve güven ilkeleriyle hareket ederek, müvekkillerimize ait her türlü bilgi ve belge gizlilik yükümlülüğüne uygun olarak saklanmaktadır.

Her türlü uyuşmazlık ve davalarda müvekkillere olası riskler ve ihtimaller aktarılmakta; her adımda müvekkillerimizin onayı alınmaktadır. Ofisimizde uyap avukat portal kullanılmakta olup müvekkillerimizin dava dosyaları uyap avukat portal üzerinden açılmakta ve dava dosyaları günlük takip edilmekte gelişmeler anında müvekkillerimize rapor edilmektedir.

1991 yılından beri hizmet veren Av. Kenan Uysal Hukuk Ofisi ticaret hukuku, aile hukuku, miras hukuku, idare hukuku, vergi davaları, idarenin eylemlerine karşı davalar, iflas, konkordato ve marka hakkına tecavüz, markanın hükümsüzlüğü, telif hakları ile ilgili davalar, ceza hukukuna ilişkin sanık vekilliği, müşteki vekilliği hizmeti vermektedir.

 Etiketler : avukat, avukatlık, kenan, uysal
Not: www.kenanuysal.av.tr sayfadan “Kenan Uysal” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Avukatlık Hukuk Büroları” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankara Ceza Avukatı - Boşanma Avukatı Ankara - Trafik Kazası Avukatı - Nişlioğlu Avukatlık Anwaltskanzlei - Ankara Avukat Kübra Yıldız Çolak - İkra Hukuk Bürosu - Avukat Fatih Okullu - Cindemir Law Office - Boşanma Avukatı - En İyi Boşanma Avukatı