Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Redüktör Elektrik Motoru
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Redüktör Elektrik Motoru

Redüktör Elektrik Motoru - http://www.redmotek.com

Firmalar

www.redmotek.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.redmotek.com
Benzer Siteler : r | redüktör elektrik motoru
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Redmotek A.Ş. 2008 yılında limitet şirketi olarak kurulmuş olup, 2013 yılında hizmet ve ürün yelpazesini yeniden yapılandırarak, yeni isim ve yeni ekibiyle anonim şirket olarak sektöre hizmet vermeye devam etmektedir.

Mühendislik alanında eğitim almış teknik kadrosu ile müşterilerini doğru yere doğru ürün olarak yönlendirmiştir.
Redüktör, elektrik motorları, hız kontrol cihazları, varyatör ve vibrasyon motorları olarak geniş bir ürün yelpazesi bulunan REDMOTEK, aynı zamanda ithalat-ihracat yapmakta ve RED REDÜKTÖR markası ile kendi redüktörünün üretimini yapmaktadır.
5 yıldır kendi alanında uzmanlaşan REDMOTEK birçok farklı sektörde sarsılmaz iş ilişkileri kurdu ve eşsiz deneyimler kazandı. Yükümlülüklerini yenilikçilik, hız ve sürdürülebilir çalışma prensipleriyle sorunsuz bir şekilde yerine getirmekte ve getirmeye devam etmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ;
REDÜKTÖR GRUBU; Planet Redüktör, servo redüktör, helisel redüktör, ayaklı redüktör, flanşlı redüktör, alın bağlantılı redüktör, sonsuz tip redüktör, delik milli redüktör, armut tip redüktör çeşitlerini Motovario, Deg Redüktör, Polat Redüktör, Üniversal Redüktör, SİTİ Redüktör, Yılmaz Redüktör, Dynamic Oil, Rossi redüktör, Hydro-Mec redüktör markalarında sağlamaktadır.

ELEKTRİK MOTORLARI; Vibrasyon motorları, frenli motor, exproof motor, monofaze motor, trifaze motor çeşitlerini Deg Drive, Volt, Gamak, WAT, WEG, Emtaş, Miksan, Isgev, Femaş, Kemp, Şura markalarında sağlamaktadır.

Varyatör olarak Motovario, SİTİ ve Tramec markalarında, Hız Kontrol Cihazları olarak yine DEG Drive, Teco ve Weg markalarında ve Motor Freni olarak da Temporiti ile Nursan markalarında ürün tedariği yapmaktadır.

 Etiketler : elektrik, motoru, redüktör, motovario, deg, drive, hydromec, siti, yılmaz, polat
Not: www.redmotek.com sayfadan “Redüktör Elektrik Motoru” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Panpan Çelik Kapı - Art Reklam - Sağlıklı İklimlendirme Cihazları - Laptop Tamiri - Japon Otoyedek Parçaları - Çelik Kapı Uygun Steel Doors - Reform Koltuk Döşeme - Vizyon Cam Balkon - Fıratpen Winhouse - Asbotek Mobil Araç Takip