Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Yurtdışı Eğitim Üniversitesi
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Yurtdışı Eğitim Üniversitesi

Yurtdışı Eğitim Üniversitesi - http://www.ayed.com.tr

Eğitim Öğretim

www.ayed.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.ayed.com.tr
Benzer Siteler : y | yurtdışı eğitim üniversitesi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ltd. Şti. Olarak, Yurtdışı Eğitimin ciddiyetini kavrayabilmiş, nitelikli, deneyimli, hızlı, kaliteli ve dürüst hizmet politikası ile hizmet sunmaktadır.

Firmamız Makedonya, Ukrayna, Bulgaristan,Bosna Hersek, Kosova,Gürcistan, Amerika, İngiltere, Kanada ve Malta Ülkelerinde bulunan Üniversite ve Dil Okulları'nın Türkiye'deki danışmanlık, rehberlik işlemlerini yürüten temsilcilik, şirketidir.

Yurtdışında eğitim konusunda danışmanlık hizmeti veren kuruluştur.Uzman ve deneyimli personeli ile ilk basamak olan ülke ve okul seçiminden, vize işlemleri, ekonomik otobüs uygun uçak biletlerinden, eğitim sürecinin sonuna kadar her zaman en iyi fırsatları ve olanakları sunmak için çalışmaktadır.

Sektörel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ltd.Şti. Uyguladığı kaliteli ve dürüst hizmet politikası ile kısa zamanda, sektörün önde gelen firmalarından biri olmuştur.

 Etiketler : yurtdışı, eğitim, üniversite, danışmanlığı, okumak, yurtdışında, üniversiteler
Not: www.ayed.com.tr sayfadan “Yurtdışı Eğitim Üniversitesi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Optima Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - İstanbul Erkek Yurdu - İtalyanca Tercüme Danışmanlık - Yurtdışı Bilgi Bankası - Bateri Dersi - Abc Koleji - Hızlı Okuma Tekniği - Src Belgesi Etik Sürücü Kursu - Yarışma Zamanı - Antalya Yuva