Site Rehberi
Site Rehberi > Bilgisayar internet > Bilgisayar Kiralama
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Bilgisayar Kiralama

Bilgisayar Kiralama - http://www.etud.com.tr

Bilgisayar internet

www.etud.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Bilgisayar internet
Site Bilgileri : http://www.etud.com.tr
Benzer Siteler : b | bilgisayar kiralama
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Yaklaşık 20 yıldır, bilişim sektöründe hizmet vermekteyiz. Bu zaman zarfında kazanmış olduğumuz deneyim ve bilgi birikimini sizelerle paylaşmanın gururunu yaşamaktayız.

Yenilikçi, araştırmacı ve üretken olmayı kendimize hedef olarak belirledik. Türkiye’de etkinlik endüstrisinin bilişim telknolojileri noktasında çözüme dayalı bilinen ve güvenilir tedarik kaynağı olduk.

Ürün, servis ve hizmet kalitemizi daima uluslararası standartlarda tutmaya çalıtık. Yurtiçi ve yurt dışı kaynaklı bilişim teknolojilerini, servis ve hizmetlerini takip ederek, dünya ile aynı pararlelde faaliyetlerimizi sürdürdük.

Etüd, ulusal ve uluslararası kongre, toplantı organizasyonlarda, ürün lansmanlarında ve şirket organizasyonlarında bilişim ve görsel teknolojilerini, özel yazılım ve donanım servis/hizmetlerini uzman kadrosu ile ve kesintisiz olarak sunmaktadır.

 Etiketler : etüd, kiralama, teknoloji, ipad
Not: www.etud.com.tr sayfadan “Bilgisayar Kiralama” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Bilgisayar internet” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Rüzgargülü Reklam - Tercüme Bürosu - Asus Laptoplar - Toshiba Notebook Laptop - Meya Bilişim Internet Hizmetleri - Linux Dünyası - Css Xhtml - Toner Dolumu - Grafik Reklam - Bostanlı Plus Bilgisayar