Site Rehberi
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tarti

Tarti - http://www.tarti.com

Firmalar

www.tarti.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.tarti.com
Benzer Siteler : t | tarti
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız, TANITA Markasının Türkiye Temsilciliğini yapmak üzere 1998 yılında kurulmuştur. 2003 yılından itibaren de Medikal Sektörde genişlemesini yeni temsilcilikler ile birlikte yoğunlaştırmıştır. Bugün Medikal Sektörde Obezite, Spor ve Egzersiz Fizyolojisi, Fizik Tedavi, Estetik ve Güzellik alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ürün yapısının geniş olması, müşteri yapısının da geniş olmasını beraberinde getirmiştir. Firmamız müşteri odaklı çalışmaktadır ve müşterilerine en iyi kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde sunmaktadır.Ürün Portföyünün oluşturulmasında müşteri istek, arzu ve görüşleri önemli yer tutmaktadır.

Ürünler seçilirken ürün markalarının bilinen, kullanımı yaygın olan, kolay ve pratik kullanımlı, problem çıkarmayan, bilimsel alt yapısı oluşmuş, uluslar arası kalite standartlarına sahip olan ürünler tercih edilmektedir.

Satış sonrası teknik servis hizmetimiz mevcuttur. Ürünlerimizin Türkçe Kullanım Kılavuzları bulunmaktadır, Profesyonel Ürünlerde “demo” ve “eğitim” olanakları Firmamızca sunulmaktadır.

Firmamız gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlar, kongreler ve mesleki sektörel toplantılara katılarak teknolojik ve diğer gelişmeleri yakinen takip eder, bu konuda müşterilerini de bilgilendirir.

Ürün kalitesi ve müşteri kalitesi ile dikkat çeken Firmamız, hizmet kalitesi ile de sizlere hizmet etmekten kıvanç duymaktadır.

 Etiketler : vücut, kompozisyonu
Not: www.tarti.com sayfadan “Tarti” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Drycenter Kuru Temizleme - Yöykem Panel Sandviç Panel Trapez - Kombi - Atalay Seramik Porselen - Uçak Kargo - Green Organizasyon Düğün ve Sünnet - Çikolata Makinaları Gofret Tesisi - Acil Çilingir Anahtarcı - Yataş Yatak Ve Yorgan San. Tic. A.ş - Softharç Su Yalıtım Sıva ve Harçlar