Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > İkinci El Eşya Evi
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İkinci El Eşya Evi

İkinci El Eşya Evi - http://www.ikincielesyaevi.com

Firmalar

www.ikincielesyaevi.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ikincielesyaevi.com
Benzer Siteler : i | ikinci el eşya evi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

“İkinci el eşya evi, İstanbul genelinde tüm ilçe ve semtlerde hizmet veren, 2.el eşya alanları, ikinci el beyaz eşya, eski mobilya, kullanılmış ev eşyalarının hepsini alan yerler, antika gümüş eşya ve spot eşya alım satımı ile ilgilenen tüm firmaların mağaza portalı olarak tanımlayabiliriz. Profesyonel ve kurumsal ikinci el eşya alanlar burada yer alacak. İstanbul’da özellikle beylikdüzü ikinci el eşya, ataşehir ikinci el eşya adıyla iş yapan eşyacılar en çok bu ilçelerden talep görmektedirler.
www.ikincielesyaevi.com web adresinden eski eşya 2.el ev eşyalarından en çok beyaz eşyalar ve mobilyalar talep görüyor bu hem alıcılar hemde satıcılar için geçerli. Özellikle beyaz eşyalardan ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi sıkça eşyacıların aldığı ürünlerdir. İkinci el Mobilyada ise ikinci el koltuk takımları, yatak ve baza en başta evlerden gelen alım talebi içine girer. İkinci el eşya evi belirtdiğimiz gibi İstanbul’un tüm ilçelerinden gelen eşya satma taleplerine uzman ekiplerce cevap verir.

 Etiketler : ikinci, eşya, 2.el, alanlar
Not: www.ikincielesyaevi.com sayfadan “İkinci El Eşya Evi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Utem Led - Bayrak - Nevyap Prefabrik Konteyner Kabin - Wss Elektronik Güvenlik Sistemleri - Stratusınternationalcontacting İnş. - Aksu Şömine - Tost Makinası - Kuru Oğlu Cam Balkon - Strafor Kesim - Torna Freze Kaynak İşleri