Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Fs Makina
19 Mart 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Fs Makina

Fs Makina - http://www.fsmakina.com

Firmalar

www.fsmakina.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.fsmakina.com
Benzer Siteler : f | fs makina
3d oyunlar
 Açıklamalar :

FS Makina, 2006 yılında İzmir'de kurulmuş olup, şu ana kadar yaptığı bütün işlerle ve doğru ilkeleriyle kendi alanındaki sayılı firmalardan biri olarak idare, kurum ve kuruluşların takdirlerini almıştır.

2006 yılından itibaren Yurtiçinde ve Yurtdışında İnşaat, Madencilik ve Yol Sektörlerinin; Kırma, Eleme, Yıkama Tesisleri, Beton Santralleri ile diğer tüm ihtiyaçlarına cevap veren FS Makina; uzman mühendis, teknik eleman ve deneyimli işçi kadrosu ile kalite odaklı imalatlar yaparak, sektöründe öncü olmuştur.

Taş kırma eleme
Sektöründe ihtiyaç olan sabit ve seyyar kırma, eleme, yıkama tesisileri, çeneli ve darbeli kırıcılar, yüksek devirli kum makinaları, konveyör bantlar, titreşimli elekler, yıkama helezonları, beton santralleri, mekanik stabilizasyon plentleri makinalarının imalat ve montajını sorunsuzca yapmaktadır.

FS MAKİNA, Kırma eleme tesisi ve beton santralleri üretiminde, yıların verdiği bilgi birikimi ile birçok ürünü imal etmektedir. Üretmiş olduğumuz bazı makinalar şunlardı: Titreşimli Besleyiciler (Vibro Motorlu) , Çeneli Kırıcılar, Seyyar Çeneli Kırıcı, Primer Kırma Ünitesi, Titreşimli Elekler, Mobil Titreşimli Elekler, Karıştırıcı Panmikser, Sabit Beton Santralleri, Mobil Beton Santralleri, Sekonder Tip Darbeli Kırıcılar, Hidrolik Ayarlı Darbeli Kırıcılar, Dikmilli Kırıcılar, Eleme Yıkama Tesisleri, Kırma Eleme Sistemleri ve Beton Santralleri. Firmamız tesis projelendirme ve tesis bakım onarımını, kalifiyeli usta ve mühendisleri ile gerçekleştirmektedir.

 Etiketler : konkasör, tesisi, taş, kırma, eleme, beton, santrali, mobil
Not: www.fsmakina.com sayfadan “Fs Makina” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Yönetici Çalışma Grubu - Rehau Aytan Yapı Pvc Kapı Pencere - Pnömatik - Sanes Söve Kartonpiyer ve İzolasyon - Torna Freze Kaynak İşleri - Özdağ Oluk Hizmetleri - Ucuz Araç Kiralama - Alberk Qa Technıc - Aydınlatmax Bahçe Aydınlatma - Delta Müzik Sanat Organizasyonları