Site Rehberi
Site Rehberi > Oyunlar > Tr.zumaspiele.com
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tr.zumaspiele.com

Tr.zumaspiele.com - http://tr.zumaspiele.com

Oyunlar

tr.zumaspiele.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Oyunlar
Site Bilgileri : http://tr.zumaspiele.com
Benzer Siteler : t | tr.zumaspiele.com
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Zuma, birkaç on yıldır popüler bir sıra dışı eğlence olan video oyunları arasındaki ilk bulmacalardan biridir ve tüm dünyada milyonlarca hayranın kalbini kazanmıştır.
Bu oyun usta kolaydır ve heyecan verici bir oyuna sahip olması nedeniyle, bugün Zuma tüm olası platformlarda, örneğin, http://tr.zumaspiele.com online olarak zuma yayınlanmıştır. Buna ek olarak, bu oyun hem bir flash oyun hem de bir motor oyunu olarak sunuldu, Zuma akıllı telefonlarımızı ve tabletlerimizi ele geçirdi ve bundan önce N-gage'den PSP'ye kadar tüm taşınabilir konsollardan geçti. Ve en popüler versiyonlarından biri olan Zuma Deluxe oyunu sitemizde mevcuttur. ücretsiz olarak indirebilir ve hatta klonlarından birini çevrimiçi oynayabilirsiniz.

Oyunun popülaritesini açıklamak o kadar da zor değil. Bir yandan, herhangi bir çaba sarf etmenizi gerektirmeyen basit, ama bağımlılık yaratan bir oyuna sahip, diğer yandan oyuna tam konsantrasyon ve oyuna dalmaksızın oyundan geçemezsiniz. İlk olarak, “küçük” oyunları tercih edenler için bağımlılık yapar. Heyecan verici bir sıradan oyunun (oyunun ortalama uzunluğu sadece 5 dakika) sonunda hayatınızın uzun saatler sürdüğü ortaya çıkıyor.

Zuma nasıl çalışır? Yine fantezi bir şey yoktur: Farklı renkteki topların hareket ettiği A'dan B'ye doğru dolambaçlı bir yoldur ve ortasinda, farklı renkteki topları yuvarlanan topların çizgisine de çekebilen bir eğirme kurdu vardır. Sonunda, tek renkli topların kombinasyonları onları yok eder, bu da oyunun nihai amacıdır. Eğer tüm topları hedef noktasına ulaşmadan önce “yok etmeyi” başarırsanız, kazanamazsınız, kazanırsınız. İşte bütün oyun. Elbette zamanla her şey daha da karmaşıklaşıyor: Toplar daha hızlı hareket ediyor ve izler daha fazla sarılıyor, ama ana şeyi değiştirmiyor. Zuma’nın İntikamı, sert oyunculardan, daha önce çevrimiçi oyunları hiç duymamış olan çocuklara veya ev kadınlarına kadar her oyuncuya uygun, kullanıcı dostu, basit ve heyecan verici bir oyundur.

 Etiketler : oyna, oyunlar, zuma
Not: tr.zumaspiele.com sayfadan “Tr.zumaspiele.com” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Oyunlar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Istakam.com - Bedava Canlı Okey - Flash Oyunlar Oyunsoft - Kuaför Oyunları - Araba Yarış Oyunları - Kral Oyun - Korku Oyunları - Haydi Bil Bakalım - Oyun Oyna - Mamagama - Oyunlar