Site Rehberi
Site Rehberi > Oyunlar > Fnaf Oyna
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Fnaf Oyna

Fnaf Oyna - http://www.freddyoyunlari.net

Oyunlar

www.freddyoyunlari.net

Giden Ziyaretçi : 13
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Oyunlar
Site Bilgileri : http://www.freddyoyunlari.net
Benzer Siteler : f | fnaf oyna
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Five nights at Freddy's 4 - FNAF oyna tüm beklenen beş gecesinin piyasaya sürülmesini beklerken, bununla ilgili tüm gerçekleri bir araya getirme zamanı geldi. Herhangi bir nedenden ötürü, tüm ana karakterleri bilmiyor ve arsa tarafından karıştırılıyorsa, lanetlenmiş animatroniklerin tarihini daha yakından tanımak zamanıdır. Hatırlayın, Freddy 4 teki Beş Gecenin çıkışı bu yıl 8 Ağustos'ta yapılacak.

Her şeyden önce, dizide kimin kim olduğunu anlamaya değer. FNAF oyna Beş Gecesi'deki karakterleri, her üç parça için de 17'den fazla parça biriktirdi. Eminim ki her biri en iyi hatıraları geride bıraktı!

Mike'ın önünde gece vardiyasında çalışan gardiyan. Periyodik olarak Mike'a tavsiyede bulunmak, gerginliği hafifletmek ve neler olup bittiğini aydınlatmak için temas kurar. FNAF oyna Beş Gece'de 2 bir lanetle karşı karşıya gelene kadar şüpheci oldu. İlk bölümün dördüncü gecesinde animatronik kurbanı olacak. Eoksi'yi sever ama Kukla'ya dayanamaz. “Telephone Guy” ın “Purple Guy” veya Purple Relok olduğu şüpheleri var.

Ana pizza maskotu. Dost canlısı ayı, reddy karanlık yerlere bayılır, böylece diğer animatroniklerden daha fazla çay bulunabilir. Yüzünde insan elinin birkaç baskısı var. Her üç oyunda da karşımıza çıkıyor Five nights at Freddy's birinde ya da diğerinde beş gece.

Mor bir tavşan gibi görünüyor. Bir grupta oynuyor ve oyuncuyu burnuna sokmayı ve çoğu zaman ofise girip çıkmayı seviyor. Oyk gibi Bonnie de ürpertici daireler yayınlar, bunun sadece bir robot olmadığı anlaşılmaktadır. Bonnie üç oyunda belirir, Freddie ile beş gece.

 Etiketler : fnaf, freddy, five, nights, oyna, oyun
Not: www.freddyoyunlari.net sayfadan “Fnaf Oyna” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Oyunlar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Oyunlar - Kırmızı Top - Ateş ve Su 6 - Tractor Games - En Güzel Oyunlar - Anime Oyunları - Yarış Oyunları - Dövüş Oyunları - Kuaför Oyunları - Silah Oyunları