Site Rehberi
Site Rehberi > Emlak > Baysal İnşaat
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Baysal İnşaat

Baysal İnşaat - http://www.baysalinsaat.com.tr

Emlak

www.baysalinsaat.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 357
Kategori : Emlak
Site Bilgileri : http://www.baysalinsaat.com.tr
Benzer Siteler : b | baysal inşaat
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Baysal İnşaat, Trabzon’da insana yakışır, kaliteli, güvenli ve modern yaşam alanları kurmak üzere hayata geçirildi. 1987 yılından itibaren inşaat taahhüt işleri yaparak birçok projeyi başarı ile tamamlamış olup, yeni projelere imza atmaya devam etmektedir. Şirketimiz, çeyrek asırlık geçmişinde önemli projelere imza attı. Kaliteyi, bilgi birikimi ve deneyimle birleştirerek kısa sürede binlerce kişiye konforu sağladık.

Baysal İnşaat, kurumsallaşmış yapısı ve gelişmelere hakim, eğitimli, tecrübeli kadrosu ile; üst yapı, restorasyon, bina inşaatlarını ana müteahhit olarak, dünya standartlarına uygun, kaliteli ve güvenilir hizmetler sunarak başarıyla tamamlamış, üretkenliği ve sürekliliği ilke edinmiştir. Kurumsal sorumluluğumuz ve vatandaşlık bilincimiz çerçevesinde uzmanlığımız olan inşaat sektöründe her zaman en yenisini, en gelişmiş teknolojiyi ve hep vatandaşımıza en uygun çözümü sunmayı hedefliyoruz.

 Etiketler : trabzon, daire, satılık, daireler
Not: www.baysalinsaat.com.tr sayfadan “Baysal İnşaat” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Emlak” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Baran Emlak Müşavirliği - Kiralık Villa Muhafazakar Villa - Satılık Daire Bahçeşehir - Konya Emlakcım - Alsancakta Emlakçınız - Turkish Property World - İzciler Emlak Arsa Ofisi - Istanbul Property - Avcılar Çamlıca İnşaat Emlak Ofisi - Sahibinden Ilanlar