Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Select Optimus
24 Nisan 2024, Çarşamba
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Select Optimus

Select Optimus - http://www.selectoptimus.com/tr

Firmalar

www.selectoptimus.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.selectoptimus.com/tr
Benzer Siteler : s | select optimus
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Select Optimus bir lojistik yönetim yazılımıdır. 24 yıllık lojistik yazılım tecrübesiyle tüm lojistik firmalarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Bugüne kadar hizmet verdiği yüzlerce firmanın büyümesine önemli katkı sunmuştur.

Select Optimus 3PL/4PL lojistik Firmaları, Freight Forwarder Firmaları, Kara Taşımacıları ve Depo İşletmeleri’nin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilmiştir. Lojistik firmalarının Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), Teklif ve Fiyatlandırma, Taşımacılık Yönetim Sistemi (TMS), Depolama Yönetim Sistemi (WMS) ihtiyaçlarına bütünleşik çözüm sunmaktadır.

Select Optimus son olarak, güncel teknolojilere olan hızlı adaptasyon ve kullanıma sunma becerisiyle, bulut tabanlı bir platform haline gelmiştir. Bu sayede, hizmet vermiş olduğu lojistik firmalarının bir global oyuncu haline gelmesini sağlamaktadır.

Select Optimus’da hızla gelişen teknolojiler kullanılarak lojistik sektörünün hizmetine sunulmaya devam etmektedir.

 Etiketler : lojistik, yazılımı
Not: www.selectoptimus.com sayfadan “Select Optimus” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Winlife Camlama Cam Balkon Sistem - Elvan Gazoz - Çamaşır Kurutma - Serseri Jaans - Karacahome Çeyiz - Dgs Konut Onurkentte Satılık Daire - Ankara Efem Temizlik - Asansör San - Dış Cephe Mantolama - Moto Kurye