Site Rehberi
Site Rehberi > Web Tasarım > Web Sitesi Tasarımı
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Web Sitesi Tasarımı

Web Sitesi Tasarımı - https://www.renkteknoloji.com

Web Tasarım

www.renkteknoloji.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Web Tasarım
Site Bilgileri : https://www.renkteknoloji.com
Benzer Siteler : w | web sitesi tasarımı
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Renk Teknoloji Web Tasarım Hizmetleri 2002 yılında merak ve hevesle başlayan bir kuruluştur. İnternetin daha yaygın olmadığı zamanlarda adsl hizmetlerinin evlere ulaşmadığı ve 56k ile bağlantıların olduğu dönemlerde forum, irc gibi alanlara merak salarak başladık.

Forum kurulumunu öğrendikten sonra her zaman üzerine bir tık daha ekleyerek ilerledik ve daha da heveslendik. Şu an ulaştığımız bilgi seviyesine tam manasıyla merdivenleri tek tek çıkarak ulaştık ve hedeflerimizi teker teker yükselttik. Bir çok hedefe tek seferde ulaşmadık hepsine ulaşmamız zamanla oldu. Bilgi birikimimiz ve tecrübelerimiz oldukça iyi seviyelere geldi ve bir süre sonra müşterilerimize yardımcı olmaya başladık.

Müşterilerimize hayaller satmadık ancak hayallerindeki web sitelerini öğrenip onlara yakın veya tamamen hayallerindekine benzeyen web siteleri tasarladık. Tabi bunlar için hakkımız olacak şekilde ücretlerde talep ettik ancak dürüstlüğümüzden ve sözlerimizden asla taviz vermedik. Verdiğimiz sözü bir sözleşme bildik ve müşterilerimize yardımcı olmaya çalıştık.

Müşterilerimizin arama motorlarında iyi konumda olması için alt yapımızı, kod yapımızı sürekli geliştiriyoruz ve bu konuda oldukça iddaalıyız.

 Etiketler : kocaeli, web, tasarım, izmit, derince, istanbul, ataşehir, eyüp
Not: www.renkteknoloji.com sayfadan “Web Sitesi Tasarımı” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Web Tasarım” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Seo Danışmanı Barış Dayak - Marmara Web Tasarım - Türkiyenin Ödeme Sistemi - Gerfi.com Web Tasarım - Pozitifweb Web Tasarım - Şimşek Tasarım - Ebruli Serbest Tasarım - Doruk Dizayn - Web Tasarımı - Karaman Rehberi