Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Mega Şemsiye
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Mega Şemsiye

Mega Şemsiye - https://www.megasemsiye.com

Firmalar

www.megasemsiye.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : https://www.megasemsiye.com
Benzer Siteler : m | mega şemsiye
3d oyunlar
 Açıklamalar :

• En üst kalite promosyon ve protokol şemsiyelerin satıldığı Global Promosyon bünyesindeki megasemsiye.com online satış sitemiz 2017’de kuruldu.

• Firmamız bahçe şemsiyesi yada mega şemsiye kategorisinde, ahşap gövdeli şemsiye, havuz şemsiyesi, ipli makaralı şemsiye, manuel teleskopik şemsiye, yandan gövdeli şemsiye, cafe şemsiyesi satışı yapmaktadır.

• Yine cumhurbaşkanlığı forsunun yanısıra bakanlıklar ve diğer devlet kurumlarının logolarının işlenebildiği protokol şemsiyesi, herhangi bir kurumun ya da teşkilatın logolarının kullanılabildiği makam şemsiyesi ve oteller ve restoranlar için tercih edilebilecek vale şemsiyesi üretimi ve satışı yaparak bunları iç ve dış piyasadaki müşterilerine pazarlamaktadır.

• Bunun dışında şirketinizin, okulunuzun, derneğinizin vb gruplarınızın logolarının işlenebildiği her renkte bulabileceğiniz promosyon şemsiye ürünlerimizi, katlanır şemsiye ürünlerimizi ve yağmurluklarımızı bulabilirsiniz.

• Öte yandan; tamamen şemsiye ve yağmurluk ürünlerimizin bulunduğu protokolsemsiyeleri.com; tişört, şapka, havlu, çanta, saat, mouse pad, şemsiye, taşınabilir şarj cihazı, USB bellek, kalem, ajanda, not defteri veya takvim gibi promosyon ürünlerinin satıldığı promosyonurunleri.com.tr; sadece promosyon havlu sattığımız havlu.us; yine promosyon ürünü olarak sattığımız duvarsaati.us; kalem, anahtarlık, çakmak, balon, saat, hesap makinesi, bardak altlığı veya kupa gibi promosyon ürünlerini sattığımız promosyon.us; sadece promosyon ürünü olarak mouse pad sattığımız mausped.com; sadece promosyon yaka ipi ürünlerini sattığımız yakaipi.biz ve yine promosyon dolmakalem ve promosyon tükenmez ürünlerini sattığımız kalem.ws web sitelerimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

• Her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranlarıyla üyelerimize ayrıcalıklarla dolu bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz.

 Etiketler : protokol, şemsiyesi, vale, makam, promosyon, ürünleri, yağmur
Not: www.megasemsiye.com sayfadan “Mega Şemsiye” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Marmarasauna - En Ucuz Taksitli Cep Telefonları - Duvar Kağıtları - Halı Yıkama Halı Sıkma Makinleri - Masal Düğün Organizasyon - Sigorta Acenteleri - Fotokopi Makinası Fiyatları - İstanbul Gözlükçüler Optikçiler - Ramaş A.ş Hilvan Yem Sanayii - Temizlik Ürünleri