Site Rehberi
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Millenicom

Millenicom - https://www.milleni.com.tr

Bilgisayar internet

www.milleni.com.tr

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Bilgisayar internet
Site Bilgileri : https://www.milleni.com.tr
Benzer Siteler : m | millenicom
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Aynı Altyapıda Daha Uygun Fiyata, Fiber Hızlı, Taahhütsüz, Kotasız Ev İnterneti
Millenicom Telekomünikasyon olarak 2004 yılından beri hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimize Türkiye’nin her yerinde uygun fiyatlı telekom çözümleri sunuyoruz. 2019 yılı itibarıyla 19.5 milyar dolar ile Türkiye’nin en büyük dış yatırımcısı SOCAR Türkiye’nin altında faaliyetlerimizi sürdürmeye başladık.

Hem Türk Telekom hem de Superonline altyapısını kullanarak sunduğumuz sabit internet hizmetimiz, sabit telefon hizmetimiz ve kurumsal müşterilerimize özel sunduğumuz Bulut Santral hizmetimiz ile alternatif telekom sektöründe lider olma hedefi ile yolumuza devam ediyoruz.

Diğer internet sağlayıcıları ile aynı altyapıyı kullanıp aynı hizmeti veriyoruz ancak taahhütsüz, fiber hızlı uygun fiyatlı internet paketlerimiz ile ayrışıyoruz.

Arkadaşını getir kampanyasına katılarak ilk ay ücretsiz kullanım sağlayabiliyorsunuz. Yapmanız gereken, millenicom abonelerinden referans kodunu alıp kayıt olurken müşteri temsilcisine vermek. Bu sayede hem siz hem de referans kodunu aldığınız abone 1 ay ücretsiz kullanım sağlayacaktır.

 Etiketler : milleni, millenicom, internet, ucuz, fiber, türk, telekom, süperonline
Not: www.milleni.com.tr sayfadan “Millenicom” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Bilgisayar internet” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Macan Bilgisayar Apple Servis - Toner Dolumu Kartuş Dolumu - Bilgisayar Sarf Aksesuar Ithalat - Online Alışveriş Mağazası - Parcaport.com Laptop Anakart Satış - Adtech ile Reklam 2.0 Dönemi - Plazma Tv Tanıtım Sitesi - Bilgidevri - PCnet - Notebook Parçaları Satış