Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Yetenek Sınavlarına Hazırlık
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Yetenek Sınavlarına Hazırlık

Yetenek Sınavlarına Hazırlık - http://www.anatomisanatevi.com

Eğitim Öğretim

www.anatomisanatevi.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.anatomisanatevi.com
Benzer Siteler : y | yetenek sınavlarına hazırlık
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Eğitim kurumumuz Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi izinli olup,sertifikalıdır.Marmara Üniversitesi'nden başarıyla mezun olmuş,Güzel Sanatlara öğrenci yetiştirmekte uzmanlaşmış,pedagoji formasyon eğitimi almış profesyonel eğitmen kadroyla eğitim verilmektedir.Sınıf mevcutları kaliteli bir eğitim için 8 kişi ile sınırlandırılmıştır.Öğrenciler, yetenek seviyelerine ve istedikleri bölüme göre bire bir ilgilenilerek sınav maratonuna hazırlanmaktadır.Yaş sınırı olmayan eğitim merkezimizde,haftanın her günü sabah ve öğleden sonra grupları şeklinde eğitim verilmektedir.

Hobi Resim Kursu: Küçük yaş çocuklara yada yetişkinlere yönelik olup haftanın her günü istediği günlerde kurs alınabilir.
Güzel Sanatlar Fakültelerine Hazırlık Resim Kursu:Her yaştan yetişkinlere açık olup,öğrenci haftanın istediği günlerinde eğitim alabilir.
Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık Resim Kursu:İlköğretim 5. sınıftan başlayarak,6.,7.,8. sınıflarda okuyan öğrencilere yönelik olup, öğrenci haftanın istediği günlerinde eğitim alabilir.

Anatomi Sanat Evi
Güzel Sanatlara Hazırlık ve Hobi Kursları Eğitim Merkezi
0212 572 71 33 - 0535 029 03 71
http://www.anatomisanatevi.com
"Sevdiğiniz bir işi seçin, böylelikle hayatınızda bir gün bile olsun çalışmak zorunda kalmamış olursunuz." KONFİÇYUS

 Etiketler : resim, hobi, içmimarlık, görsel, iletişim, moda, tasrım, çizgi, film, animasyon, endüstriyel, ürün, tasarımı, grafik, tasarım
Not: www.anatomisanatevi.com sayfadan “Yetenek Sınavlarına Hazırlık” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Tez Türkiye - Eğitim Kitabı - Academix - Educationcentre.eu Yurtdışı Eğitim - Maltada Dil Okulları - Ege Yurtdışı Eğitim Danışmanlık - Çeviri Ankara - Tüm Eğitim Birsen - Ksh Anaokulu - Spor Evi Yüzme - İstanbul Kız Öğrenci Yurdu