Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Selülit Tedavi Nedir
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Selülit Tedavi Nedir

Selülit Tedavi Nedir - http://www.e-selulit.com

Sağlık

www.e-selulit.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.e-selulit.com
Benzer Siteler : s | selülit tedavi nedir
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Selülit hakkında bilmek istedikleriniz selülit nedir selülit tedavileri selülit gidericileri görüşler bilimsel bilgiler bilimsel makaleler doktor görüşleri en son teknolojiler paylaşımlar çalışmalar ve çözümleri.

Selülit; cilt dokusunda meydana gelen ve cilde "portakal kabuğu" görünümü veren değişimlerin tümüdür. Yani bir hastalık veya rahatsızlık değildir. Ancak tıpta selülit ayrıca; cilt altı yumuşak dokuların enfeksiyonlarını tanımlamada da kullanılan bir terimdir.
Kadınlarda çok daha yaygın görülmektedir. Araştırmalar kadınların %85-98 inde belli bir ölçüde selülit olduğunu göstermektedir.

Yağlanma erkekler ve kadınlarda farklı biçimlerde oluşur. Erkeklerde yağları oluşturan ve destekleyen bağ dokusu iplikleri temel olarak deriye paralel bir biçimde uzanır ve bundan dolayı erkeklerde deri altında biriken yağ tabakaları en düşük seviyede çökmeye maruz kalmakta ve böylece de erkekler daha düzgün bir cilde sahip olmaktadırlar. Ama ne var ki kadınlardaki yağ tabakası deriye dik olarak oluşmakta ve bunun sonucu olarak da bağ dokusunun destek yapısı, deriyi aşağıya çekmekte ve pürüzlü bir yüzey meydana getirmektedir.

Selülit kadınlarda yaşanan normal bir süreçtir ve bu nedenle bilim uzun yıllar boyunca selülit tedavisi ile ilgilenmemiştir. Selülitin nedenini belirlemek için yapılan araştırmaların tümü sadece son birkaç yıl içinde gerçekleştirilmiştir. Selülitin etkili tedavi yöntemleri ise çok daha yeni gelişmelerdir. Selülit yüzeyel yağ tabakaları arasında bulunan fibröz bantların kasılması, kısalması sonucu cilt altından derine doğru cildin içeri doğru çekilmeleri şeklinde oluşmaktadır.

Vücuttaki tüm yağ katmanları içinde yalnızca yüzeyel cilt altı tabaka selülitten etkilenir. Yüzeyel tabaka kilo kaybından etkilenen en son tabakadır. Bu nedenle egzersiz ve kilo verme selüliti ortadan kaldırmamaktadır. Düzenli olarak egzersiz yapan ve düşük yağlı beslenme diyetleri uygulayan kadınlarda bile hala selülit görülebilmektedir. Bu durum, selülitin kontrol altına alınmasını ve selülit tedavisini tümüyle farklı bir sorun haline getirmektedir.

 Etiketler : selülit, selülittedavi, selülitgiderici, çatlak, botoks, zayıflama, zayıflatıcı, zayıfla, bonie, figurin, herbal, ayakkremi, selülitkremi, selülityağı, selülitbandı
Not: www.e-selulit.com sayfadan “Selülit Tedavi Nedir” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ab Recket - Saç Ekim Türkiye Yetkili Saç Ekimi - Acele Zayıflama - Lazerline Lazer Epilasyon Merkezi - Emel Polat - Ew Saç Ekimi - Dünya Engelliler Derneği - Basur Tedavisi - Estetik Hekimleri - Kırmızı Biber Jeli Red Peper Gel