Site Rehberi
Site Rehberi > Kişisel Siteler > Zamparanın Elkitabı
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Zamparanın Elkitabı

Zamparanın Elkitabı - http://www.zamparakirpi.com

Kişisel Siteler

www.zamparakirpi.com

Giden Ziyaretçi : 7
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Kişisel Siteler
Site Bilgileri : http://www.zamparakirpi.com
Benzer Siteler : z | zamparanın elkitabı
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Zampara kimdir ünlü zamparalar çapkınlığın altın kuralları dikkat edilmesi gerekenler zamparanın anıları sizde anılarınızı paylaşın hikayeler fıkralar yakalanmama kuralları yakalanınca yapılacaklar tarihçesi okuyun yazın paylaşın.

Sitemizden bir konu:
1- Asla sevgiline adıyla hitap etme. 2 risk içerir.
a. Sayıklayabilirsin
b. Herhangi bir tartışma sırasında isimleri karıştırabilirsin.

Onun için daha ziyade aşkım, balım, prensesim tarzı. Karıştırsan bile başına iş almazsın.

2- Sevgiline alacağın ilk hediye eşinin kullandığı parfümün aynısı olmalı Kokudan kendini ele verme!
3- Sevgilinin saçı ne renk ise ne yap et eşini de o renge ikna et. Saç kılı her zaman risk içerir. Zira kadınlar benim diyen kriminoloji laboratuarına 5 çeker.
4- İç çamaşırın özel olmamalı. Her zaman her yerde bulanabilen bir marka olsun. Değiştirmek zorunda kalabilirsin. Mümkünse ofisinde bir takım bulundurmalısın. Aman ha ofisin yoksa annende veya sırdaş bir arkadaşında bulunsun. Zira gece çamaşırcılar kapalı oluyor.
5- Sevgilin evinin anahtarını sana vermek isteyebilir. Asla alma. Unutma fazla anahtar göze batar.
6- Kullandığın araba göze batmamalı. Mümkünse sevgilinle çıkacağın zaman kankanla arabaları değiştir. Kankan bekârsa mükemmel.
7- Cep telefonuna sakın ha sevgilini ismiyle kaydetme. Şu aralar erkek ismi ile kayıtlama tekniğini bile artık yemiyorlar. Ya “bilinmeyen” olarak kaydet “gizli numaraları açmıyorum” de. Ya da onunda tanıdığı bir arkadaşının ikinci telefon numarası olarak kaydet. Örneğin; cemil - cemil2 veya cemil - cemil avea gibi. En iyisi hafızada tutmak. Sevgilin sorarsa “benim numaram neden yok” diye. O benim yüreğimde kazılı de gitsin.
8- Dışarıya çıkma bahanesi olarak toplantı veya seyahati kullanmayın. Sakın ha. Yemiyorlar artık. Daha komplike şeyler bul. Örnekler; Arkadaşlarla kağıt oynayacağız. (Kızar ama hedef saptırırsın) Arabadan ses geliyor. Sanayiye gidiyorum. Salak bir arkadaşım var. Tutturmuş karıyı boşayacağım diye bir konuşayım şununla tarzı
9- Onun yanındayken de telefon görüşmelerinde aşkım, balım, prensesim diye konuş. Oldu ki ofiste, evde aniden bir telefon görüşmesi esnasında yakalanırsan boka bağlarsın.
10- Asla fiş, garanti belgesi, kredi kartı slipi, fatura almıyoruz.
11- Ve asla mağazalarda üç kuruş indirim alıcaz diye bilgi formu doldurmuyoruz.
12- Sevgilin arabadan inince onun bıraktığı hatırayı bul. Ve imha et. Zira evli olduğunu biliyorsa mutlaka bir hatıra bırakmıştır.
13- Her buluşma sonrasında mutlaka ceplerini kontrol et. Sonra sürpriz yazılmış bir mektubu senden önce karın görebilir.
14- Sevgilinle beraber olurken mutlaka korun. Gerekirse spermleri elinle tek tek öldür. Ama unutma o kaza kurşunu başına açabileceğin en büyük derttir.
15- Asla sevgilinden hediye kabul etme.
16- Maço değilsen bile ol. Topluluk içinde el ele sarmaş dolaşma. Haberin karına ne kadar hızlı ulaştığına sen bile inanamazsın.
17- Bizimki bilgisayar kullanmaz diye sakın ha sevgilini msnine, facebookuna falan kaydetme. Kullanan bir tanıdığı illa ki vardır.
18- Asla mesaj çekme. En büyük delildir.
19- Fotoğraf ve fotoğrafçıdan bahsetmiyorum bile.

 Etiketler : çapkın, zampara, zamparalar, erkek, kadın, haber, magazin, makale, spor, emlak, araba, siyaset, politika, ticaret, ekonomi, hikaye, hikayeler, forum, chat, msn, sms, gazete,
Not: www.zamparakirpi.com sayfadan “Zamparanın Elkitabı” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Kişisel Siteler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Serhan Karakaya - Ezan.TV - Özgün Savaş Kişisel Web Blog Ozgun - Karekod Okuyucu - Futbol Blog - Rottweiler Sitesi Rottweilerx.com - Kemal Yılmaz Kişisel Website - Çiğdem Sarp Akademi - Orhun'un Süper Sitesi - Clip Tv