Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Uzakdoğu Turlarının Tek Adresi
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Uzakdoğu Turlarının Tek Adresi

Uzakdoğu Turlarının Tek Adresi - http://www.obiturizm.com

Firmalar

www.obiturizm.com

Giden Ziyaretçi : 4
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.obiturizm.com
Benzer Siteler : u | uzakdoğu turlarının tek adresi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Seyahat acentasi işletme belgesi ile Turizm sektöründe siz değerli müşterilerimizden almış olduğu destek ile faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Geride bıraktığı 19 yıllık tecrübemiz, sizlerle daima en iyiyi ve en güzeli sunmak için gösterdiğimiz çaba gururumuzdur. Obi Turizm Tic.Ltd.Şti tüm organizasyonlarında konuklarına farklı ve seçkin bir hizmet için planlama ve uygulama aşamasında gerekli her türlü tedbiri alarak en iyiyi sunmaktır.

Yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinizle ilgili vize alımından her türlü ulaşım yolunda bilet alımına kadar tüm işlemler; Gideceğiniz yerde seçiminize ve önereceğiniz bütçeye uygun konaklama, araç, uçak kiralama olanağı ve ihtiyacınız olan her şeyi organize edip size eşyalarınızı toplayıp havaalanına gitmek kalıncaya kadar sizinle birliktedir.

Yurtiçinde ya da yurtdışında gerek ekonomik gerek sektör el gelişmeleri izlemek, bunları bayiler ve çalışanlarla paylaşmak işin vazgeçilmez bir parçası. Aynı zamanda önemli bir isteklendirme aracı, Obi Turizm Tic.Ltd.Şti firma imajınızı sağlamlaştıracak eğlenceli etkinlikler, animasyonlar, ödül/hatıra plaketleri, seminer, kongre konferans, şirket yemekleri/geziler, ulaşımdan animasyona çevre düzeninden basılı malzemeye kadar bütün organizasyonu üstlenir.

Obi Turizm Tic.Ltd.Şti faaliyet gösterdiği sene itibarı ile Romen Hava Yolları, Azerbaycan Hava Yolları, Özbekistan Hava Yolları, Türkmenistan Hava Yolları yetkili satış acenteliğini üstelenmiş, ayrıca Türkiye’nin ve Dünya’nın her yerine istediğiniz Havayolu Uçak bilet ve Otel rezervasyonlarını güçlü kadrosu ile anında on-line sistemiyle gerçekleştirmektedir.

Obi Turizm Tic.Ltd.Şti kongre, seminer, bayi toplantısı, özendirme gezileri ve organizasyonlarınızda 19 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle farklı ve sorunsuz organizasyonlarda hizmetinizdedir.

 Etiketler : obi, turizm, uzakdoğu, turları, uzakdogu, turlari, thy, türkmenistan, hava, yolları, özbekistan, azerbaycan, tou
Not: www.obiturizm.com sayfadan “Uzakdoğu Turlarının Tek Adresi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Yalıtım - Çatıcı Mert Çatı Aktarma - Tezal Halı Yıkama - Ofis Bölme Sistemleri - Kiralık Jeep Hizmetleri - Jip Kiral - Karsan Depolama Raf Sistemleri - Uzakdoğu Turlarının Tek Adresi - Jeep Kiralama Hizmetleri - Efor Etiket Barkod Sistemleri - Baysanlar Cam Balkon