Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Star Anahtar
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Star Anahtar

Star Anahtar - http://www.staranahtar.com

Firmalar

www.staranahtar.com

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.staranahtar.com
Benzer Siteler : s | star anahtar
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Transponder İmmobilizerli Anahtar - Immobilizer, elektronik motor kilididir. Anahtar çıkarıldıktan sonra motorun elektronik kilitlenmesini sağlar. Ancak aracın kendisine ait elektronik anahtarı sokularak, belli bir elektronik şifre gönderildikten sonra, motorun tekrar çalışmasına izin verir.

Locksmith Microchip Transponder Key Code İmmobilizer Sistem; Oto Kumanda, Oto Anahtar, Sustalı Anahtar, Kumandalı Anahtar, Elektronik Anahtar, İmmobilizer Anahtar, Çelik Para Kasaları, Kapı Hidrolikleri, Oto İç Kilit, Oto Garaj Kumandaları takılır. Çilingir hizmeti verilir.

Orjinal ve Orjinal olmayan oto kumandalar ve Garaj kumandaları programlanır. Oto immobilizer elektronik anahtar yapılır. (Otonuzun ruhsatını ve Kimliğinizi getirmeniz kaydıyla)

Kilit ve Anahtar

Kilit tamiri, her çeşit anahtar ve çilingir işleri yapılmaktadır. Firmamızda ev daire büro kilit sistemleri, oto kilit sistemleri, immobilizer sistemli araçlara hizmet vermektedir. Her türlü Fabrika, Şirket, Büro ve işyerlerinin tekliflerine açıktır. Fabrika ve İşyerinizde bulunan kilit sistemleri ve aracınızın her türlü kilit tamiri Firmamızca yapılmaktadır ve Firmamızca garantilidir.

Her marka ve çeşitte Asma kilitlerimiz mevcuttur. Apartman girişlerine çeşitli model ve markalarda kapı hidrolikleri takılır. Gsm telefonumuz 24 saat açıktır. Günün her saatinde bizi arayabilirsiniz. Otonuzun içinde anahtarı unutabilir evinizin ve kasanızın anahtarını kaybedebilirsiniz. Zorda kaldığınız durumda size yardımcı olacak teknik elemanlarımız bulunmaktadır.

 Etiketler : star, anahtar, konya
Not: www.staranahtar.com sayfadan “Star Anahtar” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Cancan Oto Dizayn - Yönetici Çalışma Grubu - Silobas Treyler - Aydemir Tadilat .com - Verze Koltuk Sofa - Armchair - Cam Balkonum - Halil Oto Servisi Ankara - Karaoğlu Peyzaj - Servis Merkezi - Kredi Hesaplama