Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Cennet Yolcuları
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Cennet Yolcuları

Cennet Yolcuları - http://www.cennetyolculari.com

Eğitim Öğretim

www.cennetyolculari.com

Giden Ziyaretçi : 5
Gelen Ziyaretçi : 8
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.cennetyolculari.com
Benzer Siteler : c | cennet yolcuları
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Kurumumuz 15 yıllık deneyimi ile Konya-Karatay bölgesinde hizmet vermektedir.

Eğitim ve öğretime büyük yatırımların yapıldığı günümüzde insan kaynağı bilinçli ve çağdaş düşünce sistemi içinde yerini alıyor. Bu amaçla eğitimini üstlendiğimiz 3-6 yaş grubu öğrencilerimizde uyguladığımız eğitim anne& baba, çocuk ve okul üçgeni içerisinde en mükemmeli hedeflemektedir.

Okul Öncesi Eğitimde Hedeflerimiz

Gelişen, değişen ülke ve dünya şartlarına uyum sağlayabilecek, temeli bu amaç üstüne kurulmuş, çağdaş ve bilimsel bir kreş yani gerçek anlamda bir Okul Öncesi Eğitim Kurumu olabilmektir.

15 yıllık geçmişe dayanan deneyimi ile Özel Cennet Yolcuları Gündüz Bakım Evi Ve Çocuk Kreşi olarak çocuklarımızı 21. yüzyıla nasıl hazırlamamız gerektiği sorusunun cevabını araştırmak ve bulmak gerektiğine inanıyoruz.

Bu konuda üstümüze düşen görevin en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Her zaman ilkleri kendisine amaç edinen bir kurum olarak sınırlı sayıda öğrenci ile butik bir okul öncesi eğitim kurumu olarak yeniden hizmetinizdeyiz.

 Etiketler : cennet, yolcuları, eğitim, öğretim, okul, anaokulu
Not: www.cennetyolculari.com sayfadan “Cennet Yolcuları” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankara Kolej - Piyano Dersleri - Edevre Elektronik Devre - Ankara Kız Yurdu - Ehliyet Sınavı - İnfoyed Yurtdışı Eğitim - Yeni Ümit Src Belgesi - Eğitimnoktası Yurtdışı Eğitim - Tez Türkiye - Öz Yuvam Kreş