Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Tarlankimya
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tarlankimya

Tarlankimya - http://www.tarlankimya.com

Firmalar

www.tarlankimya.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.tarlankimya.com
Benzer Siteler : t | tarlankimya
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Tarlan Kimya Sanayi Kozmetik ve Laboratuarı Limited Şirketi 1997 yılından beri otomotiv, matbaa ve maden sanayine özel ürünler imal ederek faaliyetine ruhsatlı adresinde devam etmektedir.

AR-GE çalışmalarına azami önem veren firma, yurdumuzun önde gelen şirketlerine hizmet vermektedir. Firmanın ürünleri terlans tescilli markasını taşımaktadır.

Tarlan Kimya otomotiv, matbaa, maden sanayi, aynı zamanda mutfak ve gastronomi için yirmiyi aşkın endüstriyel temizlik ürünü üretmektedir. Tarlan Kimya Sanayi ve Laboratuarı güvenli ve özel ürünler sunar.

Ar-Ge çalışmalarına verdiği önemle her şeyden önce üstün kaliteli ürünleri düşük fiyatlarla tüketiciye sunar. Ürünlerimiz kalite kontrol testlerinden başarıyla geçmiştir.

 Etiketler : sanayi, kozmetik, laboratuarı, tarlan, terlans, atık, mineral, yağ, sökücü, bio, temizleyici, temizleme, kremi, alkalin, endüstr
Not: www.tarlankimya.com sayfadan “Tarlankimya” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Abay Moto Kurye - Netperde Sistemleri - Oto Lastik - İlaçlama - Ekin Eşanjörler - Ahşap Evler Ahşap Çardak - Güvenlik Sistemleri - Kiralık Limuzin Kiralama - Barkod Sistemleri - Erzurum Kazan ve Depo Temizliği