Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Kamerkablo
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Kamerkablo

Kamerkablo - http://www.kamerkablo.com

Firmalar

www.kamerkablo.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.kamerkablo.com
Benzer Siteler : k | kamerkablo
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1975 yılında , sektörde bakır tel üretimi ile imalata başlayan Kamer Kablo üretimini ileri teknoloji ile desteleyerek, kablo sektörünün önde gelen kuruluşlar arasında yerini almada emin adımlarla ilerlemektedir.

Kamer Kablo, yıllık 2500 ton bakır ve 3000 ton PVC üretim kapasitesi ile ağırlıklı olarak PVC yalıtkanlı harmonize kablolar ve enerji kabloları, XPLE yalıtkanlı enerji kabloları ve sipariş üzerine özel kablolar üretmektedir.

Kamer Kablo, yurtiçinde çeşitli bölgelerde bulunan aktif satış noktaları ile teknolojik alt yapı çalışmalarının yanında, TSE (Türk Standartları Enstitüsü) ve ISO 9001:2000 kalite sistem belgelerini alarak , ürün ve sistem kalite standardını en üst seviyede yürütmektedir.

Kamer Kablo, üretim kapasitesinin %60’lık kısmını ihraç etmektedir. Başta İngiltere, Belçika, Yunanistan, İspanya olmak üzere, Birleşik Arap Emirlikleri , Irak, Etiyopya, Cezayir, Senegal, Rusya, Kazakistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Ermenistan, Gürcistan gibi ülkelere ihracat yaparak, ürün kalitesinden taviz vermeden ilk seferinde ve her seferinde müşteri memnuniyetini sağlamayı ilke edinmiştir.

Kamer Kablo, kurumsal kimliği, ihtiyaçları karşılayabilecek kaliteli üretim potansiyeli ve eğitimli kadrosu ile daha geniş kitlelere ulaşmayı kendisine hedef edinmiştir.

 Etiketler : kamerkablo
Not: www.kamerkablo.com sayfadan “Kamerkablo” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : E7 Grup Kentsel Dönüşüm - Acer Grup Yerden Isıtma Isı Pompası - Mdt Yazılım Danışmanlık - Ahşap Merdiven Ahşap Küpeşte - Denizli Prefabrik Denizli Konteyner - Uyum Elektrik - Uğur Güvenlik Sistemleri - Çoruh Yapı Fıratpen - İnşaat Demiri - Çakır Orman Ürünleri