Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > İthalat İhracat Kursları
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İthalat İhracat Kursları

İthalat İhracat Kursları - http://www.disticaretkursu.net

Eğitim Öğretim

www.disticaretkursu.net

Giden Ziyaretçi : 4
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.disticaretkursu.net
Benzer Siteler : i | ithalat ihracat kursları
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Kurumumuza gelen siz değerli misafirlerimiz öncelikle bir eğitim ihtiyaç tespit formu doldurur. Bu form eğitim danışmanlarımız çalışanlarımızı sizin ihtiyaçlarınızı belirlemede sizlere yardımcı olabilmesi için doldurtulan bir formdur. Böylelikle zaman kaybı olmadan sizin için en doğru eğitime birlikte karar verilir ve en doğru yönlendirme yapılır.
Kişi eğitim programına karar kıldığında kendisine öğrenme tipini tespit amaçlı bir test uygulanır. Ardından kişinin kaydı alınır. Kurumumuza kayıt yaptıran kişi artık Yüksek Kariyerli olmuştur. Ve Yüksek bir kariyer elde edene dek bizimledir.

Kurumsal olarak ise kurum ile ilk görüşmede kurumun ihtiyaç tespiti yapılır. Bu tespite göre verilecek eğitim ve eğitimci kadrosu ile yatırım maliyetleri belirlenip ilgili firmaya bildirilir. Firma ile mutabık kalındıktan sonra gerekli ise seviye tespitleri yapılır ve insan kaynakları ile sınıflar oluşturulur. Eğitim başladıktan sonra aylık raporlamalar ile yönetici eğitime katılanları denetler.


Yüksek Kariyer 15 yıllık deneyimi, uzman kadrosu, modern ve geniş derslikleri (klima ve projeksiyon mevcuttur.) ile artık yanınızda. Yüksek Kariyer kurumsal yönü ile de firmalara özel eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri ile yanınızda.

 Etiketler : ithalat, ihracat, kursu, dış, ticaret, meb, eğitim, şişli, maltepe
Not: www.disticaretkursu.net sayfadan “İthalat İhracat Kursları” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Adalet - Arın Sürücü Kursu - İstanbul Erkek Yurdu - İstanbul Kız Öğrenci Yurdu - Matematik - Eğitimnoktası Yurtdışı Eğitim - Coğrafya Dünyası - Ankara Dershane - Bütün Sınavlar - Öğrenci Koçluğu