Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > İzmir Çimstone
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İzmir Çimstone

İzmir Çimstone - http://www.izmircimstone.com

Firmalar

www.izmircimstone.com

Giden Ziyaretçi : 6
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.izmircimstone.com
Benzer Siteler : i | izmir çimstone
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Tezgâhınız için mükemmel bir ürün seçtiniz...

Çimstone yüksek aşınma, çizilme, darbe dayanımına sahip, leke tutmayan, gözeneksiz, kolay temizlenebilen ve özel bakım gerektirmeyen hijyenik bir malzemedir. Estetik görüntüsü ve kullanım kolaylığı ile mutfak tezgâhı ve banyo bankonuz için ideal bir ürün olup beklentilerinizi en iyi şekilde karşılar.

Çimstone, hijyen raporuna sahip tek yüzey kaplama malzemesidir. Yiyeceklerin hazırlanacağı en güvenli yüzeyi sunar. LGA Qualitest GmbH adlı Alman Ürün Analizi ve Güvenilirliği Merkezi tarafından gerçekleştirilen hijyen tetkiki sonucunda, Çimstone'un yüzeyinde bakteri üremesi gerçekleşmediği, yüzeyin çok kolay temizlenebildiği ve temizlik sonrası mikrobiyolojik hijyen açısından tamamen güvenli olduğu raporlanmıştır.

Çimstone tezgâhınızın yıllar boyu doğal parlaklığını ve estetik görünümünü muhafaza edebilmesi için basit ve düzenli bir bakım yeterli olacaktır.

 Etiketler : çimstone
Not: www.izmircimstone.com sayfadan “İzmir Çimstone” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Enker Cam Balkon - İnci Yapı Camlama Balkon Camlama - Yale Çelik Kasa - Adil Organizasyon - İthal Duvar Kağıdı - Panel Çit Sistemleri - Tekstil Aksesuarı - Karabıçak Çelik Kasa Sanayi - İzole Trafo - Transformatör - Plotter Folyo Kesici Makina Satışı