Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Alüminyum Silobas
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Alüminyum Silobas

Alüminyum Silobas - http://www.oztreyler.com.tr

Firmalar

www.oztreyler.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.oztreyler.com.tr
Benzer Siteler : a | alüminyum silobas
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız şu anki sahipleri tarafından 1983 yılında kamyon üzerine ağaç kasa üretimi yaparak faaliyete başlamıştır. 1 yıl sonra da hidrolik damper imalatı faaliyetine geçmiştir. 1986 yılında Kamyonlara ilave üçüncü dingil üretimi ve montajı yaparak Öz Damper ve Dingil Sanayi ünvanı altında faaliyetlerini sürdürmüştür.

1993 yılında şirketleşme yoluna giderek Öz Damper ve Dingil San. ve Tic.Ltd.Şti. ünvanı altında aynı faaliyetlerine devam etmiştir.

Şirket 1997 yılında ticari araç piyasasındaki yaşanan değişimleri göz önünde bulundurmuş ve Römork,Yarı römork, şasi ve üst yapı imalatına geçerek üretim ağını genişletmiştir.Buna paralel olarak şirket ünvanını da şimdiki ünvanı olan Öz Treyler ve Damper San. ve Tic:Ltd.Şti. şeklinde değiştirmiştir. Firmamız şu anda damper yarı römork, tenteli yarı römork, kamyon kasa-römork, hidrolik damper ve müşteri istekleri doğrultusunda her türlü özel imalat projeleri gerçekleştirerek faaliyetini sürdürmektedir.

Firmamız, son yıllarda ortaya çıkan tonaj problemleri dolayısı ile taşımacılık sektörünün ihtiyaçları paralelinde tonaj bakımından avantajlı olan Küvet tip Damper Treyler ve özel bir imalat olan sünger taşıma Kasa ve Römork üretimlerini gerçekleştirerek Damper Treyler sektörünün öncülerinden biri haline gelmiştir. 2007 yılından itibaren silobas ve tanker imalatına da geçecek firmamız şu anda Gebze Organize Sanayi Bölgesi bitişiğinde Balçık köyü yolu üzerinde yeni fabrikasının temellerini atmış olup,2007 yılı ocak ayında 9000m2 lik kapalı alanda üretimine devam edecektir.

 Etiketler : teşekkürler
Not: www.oztreyler.com.tr sayfadan “Alüminyum Silobas” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Pulex Duralong Temizlik Çözümleri - Kızıklı Gıda Netto - Seçim Otobüsü Kiralama - Liv Makina - Elit Bmw Servisi - Kırılmaz Makina - Ümraniye Petek Temizliği - Profesyonel Produksiyon Hizmetleri - Melina Organizasyon - Uğur Güvenlik Sistemleri