Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Koli Snaambalaj
23 Nisan 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Koli Snaambalaj

Koli Snaambalaj - http://www.snaambalaj.com

Firmalar

www.snaambalaj.com

Giden Ziyaretçi : 3
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.snaambalaj.com
Benzer Siteler : k | koli snaambalaj
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Markalaşmak globalleşen dünyada, rekabet koşullarına uyum göstermek için vazgeçilmez bir pazarlama stratejisi. Maalesef ülke olarak marka olmanın önemini kavrayamadık, bana sorarsanız bunu nasıl yapacağımız konusunda kafa yormuyor babadan kalma yöntemlere dayalı üretim ve pazarlama yapıyoruz. Uzmanlar markalaşmada “ kaliteli ürün- ambalaj- üretim sonrası destek - reklam” kombinasyonlarının önemini vurguluyorlar. Markamıza net bir konum belirleyip tutarlı bir iletişim dili yakalayamazsak bugünün rekabet ortamında başarılı olmamız çok zor. Maalesef marka olmanın altın bir kuralı yok. Bu nedenle pek çok unsuru bir arada düşünmek gerekiyor, bilgi mimarları ve ekonomistler şirket hedeflerini ve kullanıcı davranışlarını iyi anlamak gerektiğini belirtiyorlar.

Hedefiniz çok önemli

-Kaliteli, yenilikler içeren, albenisi ve yararlılığı yüksek mamul üretmek.

-Albenisi yüksek, şirket markasını tanıtmaya ve daha iyi pazarlamaya yönelik ambalaj ile sunmak.

-Etkili bir satış stratejisi belirlemek, en uygun fiyatı bulmak

Tasarım aşamasında ise,

-Ürünün markası nasıl olmalı, çarpıcı akılda kalıcı tabiki.. (örneğin İpek Kağıdın ürünü Selpak gibi, bir düşünün sorarken kağıt mendilin var mı? diyorsunuz yoksa Selpak var mı ?, diye soruyorsunuz.? sizde ürün markanızı günlük dile yerleştirebildiğiniz ölçüde markalaşmışsınız demektir.)

-Hedef kullanıcı tanımlaması özenle yapılmalı, tüketici beklentilerine göre ergonomik, basit ancak etkili yeni fonksiyonlar eklenmeli.
-Elimizde ki teknoloji ile "ürün modelini" oluşturup, en uygun ambalaj malzemesi ile reklam fonksiyonunu göz ardı etmeden, ambalajın ürünün kartviziti olduğu görüşünden hareketle görselliği ön planda tutarak, kullanıcıların tüketim hedefine uygun bilgilerle donatarak Ürün – Pazar takibiyle, hızlı teslimatı organize etmek.

-Tüketicinin ürünü kullanırken kendini özel hissetmesini sağlamak

-Son aşamada ise "ürün modeli"ni kullanıcının tekrar tercih etmesi için neden yaratmak.

Umarım bu bilgiler biraz olsun bakış açınıza farklı bir perspektif getirebilir.

 Etiketler : koli, ambalaj, oluklu, mukavva, kutu, ofset
Not: www.snaambalaj.com sayfadan “Koli Snaambalaj” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Çanta - Tümpres - Toshiba Laptop Notebook - Ankara Web Tasarım - Uğur Elektrik - Elif Tuning Modifiye - Doğal Taş Market - Jet Karot Beton Kesme Delme - Animasyon Yiyecekleri - Sevgi Organizasyon