Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Spoken English
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Spoken English

Spoken English - http://www.spokenenglishtr.com

Eğitim Öğretim

www.spokenenglishtr.com

Giden Ziyaretçi : 3
Gelen Ziyaretçi : 29
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.spokenenglishtr.com
Benzer Siteler : s | spoken english
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Günümüz dünyası şaşırtıcı bir hızla ilerlerken uluslararası ilişkiler her geçen gün biraz daha gelişmekte ve iletişim hayati bir önem kazanmaktadır. İnsanlık tarihinin her döneminde, siyasi ve kültürel faktörlere de bağlı olarak bazı diller diğerlerine oranla uluslararası ilişkilerde tercih edilmiştir. Bugün hiç şüphe yok ki, tüm dünyada konuşulan ve uluslararası ilişkilerde tercih edilen dil İngilizce dir. Avrupa Birliği'ne girme çabası içinde olan ülkemizde de İngilizce önem kazanmış, İngilizce konuşmak herhangi bir işe girmek için bile neredeyse zorunluluk haline gelmiştir.

İngilizce nin bu kadar önem kazanmasına rağmen ülkemizdeki yabancı dil eğitimi hayal kırıklıklarıyla doludur. Kolej bitirmiş öğrenciler bile dili akıcı bir şekilde kullanamamaktan şikayet etmektedirler. Bir yıl hazırlık okumuş, ingilizce kursu nda eğitim almış öğrencilerin durumu daha da vahimdir. En basit dilbilgisi konularında bile öğrencilerin kafasının karışık olduğu görülmektedir. Öğrenciyi konuşturma noktasında ise başarı yüzdesi, neredeyse sıfırdır. Sonuç olarak insanımızın aklına, İngilizce öğrenmek için tek yol olarak yurtdışına çıkmak fikri sokulmuştur.

Spoken English bu noktadan yola çıkılarak kurulmuş butik hizmeti veren özel bir kurumdur. Tamamı profesyonel yerli ve yabancı öğretmenleriyle mükemmel bir kadroya sahip olan kurumumuzun ana hedefi, öğrencilerin servet harcamadan çok kısa bir zamanda İngilizce yi anlamalarını ve konuşmalarını sağlamaktır. Spoken English Method, dilbilimcilerin Türkiye'deki dil eğitimine iddialı bir katkısıdır. Metot hakkında ayrıntılı bilgi almak için ana sayfadaki Eğitim Sistemimizi tıklayın.

 Etiketler : ingilizce, kursu
Not: www.spokenenglishtr.com sayfadan “Spoken English” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Hızlı Okuma Teknikleri - Maltada Eğitim Ücretleri - Ankara Erkek Yurdu - Aktepe Üniversiteliler Derneği - Pasifik Yurtdışı Eğitim Dil Okulu - Ingilterede Dil Eğitimi - Güzellik Uzmanlığı Kursu - Can Yula Sürücü Kursu - İlahiyat Haber - Edebiyatdili