Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Oto Yedek Parça Satışı
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Oto Yedek Parça Satışı

Oto Yedek Parça Satışı - http://www.parcatreni.com

Alışveriş

www.parcatreni.com

Giden Ziyaretçi : 20
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.parcatreni.com
Benzer Siteler : o | oto yedek parça satışı
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Son aylarda internetin büyük bir nimet olduğunu kanıtlayan sitelere bir yenisi daha eklendi. www.ParcaTreni.com uzman ekibiyle 16 otomobil markasının yedek parçalarını son kullanıcıya hızlı ve hesaplı ulaştıran güvenli bir e-ticaret sitesidir.

Satışa sunduğu ürünlerin büyük bir kısmını kendi ithal eden, bir kısmını da diğer ithalatçı firmalardan alan www.parcatreni.com tüm ürünlere on beş gün koşulsuz iade ve 2 yıl fabrika garantisi vermektedir.

Kısa sürede Türk halkının beğenisini kazanan www.ParcaTreni.com, ayda 150 bin kişinin ziyaret ettiği, yaklaşık 4500 kişinin alışveriş yaptığı dev bir online ticaret portalı haline gelmiştir.

Şuan için 16 bin kayıtlı üyesi bulunan www.ParcaTreni.com her ay şanslı üyelerine çeşitli hediyeler ve avantajlar sunmaktadır.

Genç bir ekiple sitenin yönetimini gerçekleştiren işadamı Çağrı KANTARCI ; sitelerinin en büyük avantajının ,en ucuzu en kısa sürede tüketiciye ulaştırmaları olduğunu belirtiyor

Bugüne dek Türkiye nin 74 farklı ilinden aldığı siparişleri başarı ile hedef adrese ulaştıran ParcaTreni.com ;7 kişilik bir ekip ile günde yaklaşık 500 e-mail ve telefona cevap vermektedir . ParcaTreni.com a düşen siparişlerin aynı gün içinde kargoya verilmesi için 8 kişilik bir ekiple son derece titiz bir çalışma yürütmektedir.

Türk online mağazacılığına yeni bir soluk getiren ParcaTreni.com. arabam.com ve autoclubturkey.com gibi tanınmış sitelerin de sponsorluğunu yapmaktadır.

 Etiketler : oto, yedek, parça, parca
Not: www.parcatreni.com sayfadan “Oto Yedek Parça Satışı” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Digiturk - Aslananahtar - Areka Çiçekçilik - Toksinbandi.net - Çanta Dünyası - Ozge Akvaryum - Forma İmalat - Yüzde Züz Orijinal Ürünler - Yabangülü Çiçekçilik - Nova Bilgisayar