Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > 34 Sürücü Kursu
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

34 Sürücü Kursu

34 Sürücü Kursu - http://www.34surucukursu.com

Eğitim Öğretim

www.34surucukursu.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.34surucukursu.com
Benzer Siteler : 3 | 34 sürücü kursu
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Kurum olarak amacımız doğru araba kullanmayı en üst seviyeye yükselten, kendini ve aracını tehlikeler karşısında güvende tutabilen, yol ve trafik koşullarını en iyi şekilde kullanmayı başaran sürücüleri topluma kazandırmaktır.

Taksim sürücü kursları ve Beyoğlu sürücü kursları içinde en özverili çalışmayı gerçekleştiren sürücü kursu olarak trafik terörünün, kazaların ve yürek yakan feryatların olmadığı bir Türkiye görmek istiyoruz.

34 Sürücü Kursu, 10 yıllık eğitimcilik deneyimi, kültürel ve sosyal bilinci ile sizleri etkin, güvenli ve hesaplı bir şekilde direksiyon başına geçirecek. Üstelik, Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki modern derslikleri ve şık kantini ile 34‘teki eğitiminiz, bırakın sıkıcı olmayı, eğlenceli de olacak. Yepyeni eğitim araç ve gereçleri, otomobil ve motorsikletleri sizlere kolaylık sağlayacak. Ehliyet sınav sonuçları gereken gayretinizle birlikte çok güzel olacak.

Kısıtlı kontenjanda hemen yerinizi alın.

 Etiketler : sürücü, kursu, 34surucukursu
Not: www.34surucukursu.com sayfadan “34 Sürücü Kursu” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Petek Ankara Kız Yurdu - Antalya Ehliyet Sinyal Sürücü Kursu - Özel Fransızca - Ingilizce Dersleri - Au Pair ve Demi Pair - Ankara Dershane - Ankara Özel Kız Yurtları - İzmir Kariyer Merkezi - İstanbul Dershane - PQs Danışmanlık - Bulgaristan Eğitim Üniversitesi