Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > İzmir Serigrafi
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İzmir Serigrafi

İzmir Serigrafi - http://www.izmirserigrafi.com

Firmalar

www.izmirserigrafi.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.izmirserigrafi.com
Benzer Siteler : i | izmir serigrafi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

İzmir serigrafi bir aile şirketi olarak 1973 yılında ev ortamında başladığı çalışmalarını, İzmir 'deki birimleriyle 30 seneyi aşkın süredir sürdürerek siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

H.Cavit Atakoyuncu 'nun kurduğu firma, 3000 çeşidi aşkın ürünüyle iş güvenliği ile trafik levhaları sektöründe verdiği hizmetlerle pazarda öncülüğünü sürdürmekte ve takipçisi firmalara örnek olarak, gelişen sektörel pazarda bir numara olmaya devam etmektedir.

Firma 8 çalışanı ve 350 m2 'yi aşkın kapalı üretim alanıyla müşterilerinin her türlü ihtiyacını anında karşılamakta ve pazar payını arttırmaya yönelik çabalarıyla sektörde yükselişini sürdürmektedir.

Bilgisayar destekli tasarım ve uygulamalarıyla iş güvenliği ve trafik levhalarının ötesinde açık hava reklamı konusunda da iddialı olan firma, hedefleri arasında Avrupa Birliği standartlarında üretim ve uygulamaları göstermektir.

 Etiketler : güvenliği
Not: www.izmirserigrafi.com sayfadan “İzmir Serigrafi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Alarm Sistemleri - Tabe Reklam - Sakaryada Halı Yıkama - Promosyon Ürünleri - Arge Dünyası - Crs Su Arıtma Sistemleri - Tabelaca Neon Tabela - Can Can Oto - Door Window Accessories - Onaran Elektrik Bobinaj Jeneratör