Site Rehberi
Site Rehberi > Araba Kiralama > Rainbowrentacar
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Rainbowrentacar

Rainbowrentacar - http://www.rainbowrentacar.net

Araba Kiralama

www.rainbowrentacar.net

Giden Ziyaretçi : 3
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Araba Kiralama
Site Bilgileri : http://www.rainbowrentacar.net
Benzer Siteler : r | rainbowrentacar
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1988 yılında Ergün AKÇA taraından Antalya – Kaleiçi'nde kurulan Rainbow rent a car kurulduğu günden bugüne oto kiralama konusunda bir çok yerli yabancı firma, tur operatörleri, seyahat acentaları, işadamları, turistler ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza Türkiye çapında kiralık otomobil, transfer, şöförlü servis, ticari araç kiralama, uzun dönem filo kiralama hizmeti sunmaktadır.

Zamanında ve güleryüzlü hizmeti, tecrübeli personeli ile titizlikle ve en uygun fiyatlarla sunan Rainbow 2008, 2009 model değişik markalarda araç filosuna sahiptir. Her müşterisine birebir hizmet anlayışını ilke edinen ve bunu uygulayan Rainbow kendi araç filosu ile her müşterisine kaliteli hizmet vermektedir.
Devamlı olarak farklılaşmanın, farklı hizmetin peşinde yeni ürünler geliştirmeye çalışan dinamik bir kadro ve takım ruhu ile çalışmalarını sürdürmekte bu ruhu müşterileri ile de paylaşmaktadır.

Sektörde birçok ilk'i gerçekleştiren Rainbow aylık, haftalık, günlük, sınırlı km. tarifeleri, hafta sonu tarifeleri ile müşterilerine çok cazip imkanlar sunmaktadır, dahası onların ihtiyaçlarına göre yeni tarifeler üretebilmektedir.

Şoförlü araç kiralama, havalimanı transferleri ve kapıdan kapıya transfer servisini deneyimli ve güvenilir yabancı dil bilen şoförlerimizle, tertemiz son model üst sınıf klimalı araçlarımızla çok uygun fiyatlarla gerçekleştiren Rainbow bu konuda da birçok seyahat acentesi ve firmaya hizmet vermektedir.

Oto kiralama hizmetin yanı sıra müşterilerinin seyahat esnasında ihtiyaç hissedebilecekleri, bebek koltuğu, buz çantası, port bagaj, yan hizmetleri de vermektedir.

 Etiketler : rentacar, antalya
Not: www.rainbowrentacar.net sayfadan “Rainbowrentacar” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Araba Kiralama” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Dollar Rent A Car - Ucuz Araç Kiralama - Trabzon Rent A Car - Esya Rent A Car - Antalya Buse Rent A Car - 34 Rent A Car Oto Kiralama - Malatya'nın En Büyük Araç Kiralama - Antalya Rent A Car - Demcar Rent A Car - Truva Rental