Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Joker Kurye Moto Kurye
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Joker Kurye Moto Kurye

Joker Kurye Moto Kurye - http://www.jokerkurye.com.tr

Firmalar

www.jokerkurye.com.tr

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.jokerkurye.com.tr
Benzer Siteler : j | joker kurye moto kurye
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Motorlu Kuryecilik ve Dağıtıcılık alanında faaliyet gösteren Joker Kurye'nin kuruluşu 2000 yılı içerisinde gerçekleşmiştir. Kısa zamanda sektörde tanınan bir firma kimliği kazanmıştır.

2000 - 2004 yılları arasında yönetimi değişen Joker Kurye'nin son olarak Haziran 2005 döneminde ortaklık yapısında değişiklik olmuştur. 24 Haziran 2005 tarihinden itibaren Joker Kurye ve Dağıtım Hizmetleri Ltd. Şti. ünvanı ile sektöründe firmalara çözüm üretmeye devam etmektedir.

Sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip eden Joker Kurye şehiriçi dağıtıcılık/kuryecilik alanında faaliyet göstermek için Ulaştırma Bakanlığından alınması zorunlu olan P1 Yetki Belgesi 'ni 17 Mayıs 2006 tarihinde almış bulunmaktadır.

Joker Kurye müşterisine karşı dürüst, ilkeli, müşterisinden gelen talebe göre esnek haraket ederek farklı çözümler üreten, sonuç odaklı, hızlı, kaliteli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet sunmaktadır.

 Etiketler : kurye, moto, motorlu, hizmeti, hizmetleri, istanbul
Not: www.jokerkurye.com.tr sayfadan “Joker Kurye Moto Kurye” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Dijital Baskı - Zemintaş Fore Kazık Jet Grout - Kaydıraklar - Şehiriçi Kurye - Porselen Seramik Türkiye - Kış Bahçesi - Lider Isı Sistemleri - Mangal Kömürü - Sun-İş Kazan İmalat Bakım Servis - Arsimak Arıtma