Site Rehberi
Site Rehberi > Emlak > Alsancaktaki Emlakçınız
18 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Alsancaktaki Emlakçınız

Alsancaktaki Emlakçınız - http://www.veriemlak.com.tr

Emlak

www.veriemlak.com.tr

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Emlak
Site Bilgileri : http://www.veriemlak.com.tr
Benzer Siteler : a | alsancaktaki emlakçınız
3d oyunlar
 Açıklamalar :

İzmir Alsancak , Seferihisar , Ürkmez ve Mithatpaşa'daki Emlakçınız

1989 yılında İzmir Alsancak'da emlak komisyonculuğuna başladık.Sektörün gelişiminde, serpilip büyümesinde, ilerleyip yürümesinde katkımız oldu . ALSANCAK merkez olmak üzere, bünyemizde yetiştirdiğimiz üniversiteli idealist bir kadro ile SEFERİHİSAR, ÜRKMEZ, MİTHATPAŞA şubelerimizide hizmete açtık.

Misyonumuz, Türkiye ve uluslararası piyasada rekabet edebilen, büyüyebilen, bayraklaşan, örnek ve çok boyutlu Gayrimenkul firması inşa edip, hediye etmek; bunun için de en iyi danışmanları yetiştirmek ve istihdam etmektir.
VERİ EMLAK bugün İzmir'de en çok aranılan Alsancak, Seferihisar, Ürkmez ve Mithatpaşa'da bulunan ofisleri ile uzman danışman kadrosuyla, kurumsal örgütlenmede ciddi bir yol katederek; güçlü altyapısı ile en donanımlı Gayrimenkul Pazarlama şirketlerinden birisi olma yolunda istikrarla ilerlemektedir.

İnsan odaklı çalışma vizyonuyla müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran VERİ EMLAK, iş hacmindeki başarılarıyla dikkat çekiyor. Kalite güvencesi, eğitimli kadrosu ve profesyonel imajını güçlendiren iş disipliniyle VERİ EMLAK, Türkiye nin büyük ve etkili kurumlarından biri olma hedefinde güvenli adımlarla yükseliyor.

Emlak işi yaparken lütfen oda üyesi (izeko,izto) olan meslektaşlarımızla sözleşmeli olarak çalışınız.

Firmamız, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği no: 35-003375
İzmir Emlakçılar Odası no (izeko):1998 üyesidir. İşlerinizin bir başak kadar bereketli, bir doğa kadar sağlıklı, bir toprak kadar verimli olması dileğimizle saygılar sunarız

Birlikte iyi işler yapmak temennileriyle

 Etiketler : alsancak, emlakçı, satılık, kiralık, izmir, seferihisar, mithatpaşa, konak
Not: www.veriemlak.com.tr sayfadan “Alsancaktaki Emlakçınız” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Emlak” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Emlak Arama Portalınız - Vizyon Emlak Gayrimenkul Başakşehir - Maras Hedef Emlak - Izmir Set Emlak - Online Emlak Ofisi - Uygunev - Deniz Emlak - Emlak Dekorasyon - Satılık Daire Kadıköy - Yağmur Emlek