Site Rehberi
Site Rehberi > Bilgisayar internet > Casper Bilgisayar
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Casper Bilgisayar

Casper Bilgisayar - http://www.casperturk.com

Bilgisayar internet

www.casperturk.com

Giden Ziyaretçi : 3
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Bilgisayar internet
Site Bilgileri : http://www.casperturk.com
Benzer Siteler : c | casper bilgisayar
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Şirketimiz 1999 yılından beri kendi alanında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu yıllarda PC, Oem parça, Masaüstü ek donanımları ve markalı bilgisayar satışı yapan firmamız, zamanla Bilgisayar Sektöründeki yerini ve hedefini büyük kitlelere duyurmuştur.

Dürüst ve kaliteli hizmet odaklı çalışma prensibi, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile en son teknolojileri müşterilerinin kullanımına sunma hedefi ile gündelik hayatı teknolojik gelişmeler ile daha da kolay hale getirmektir. Tecrübeli ve Eğitimli Teknik Kadrosu ile müşterilerimize daha iyiyi sunabilmenin yollarını aramaktayız. Birbirinden farklı onlarca sektörde, ihtiyaç sahibi müşterilerimizin, teknolojik altyapısını, alternatif yazılım ürünleri ile desteklemekte ve otomasyona geçişlerinde destek olmaktayız.
"Asıl Sermaye Müşteri Güvenidir"

diyen Teknosel Bilgisayar memnun kalmış her müşterinin fahri birer pazarlamacı olduğu bilinci içinde müşterilerine her konuda profesyonel hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Marka Konumu

Casper her yıl Nielsen tarafından yapılan markalar araştırmasına göre, bilgisayar denince 8 yıldır ilk akla gelen marka konumunda bulunuyor. IPSOS KGM Lovemarks (En Sevilen Markalar) 2010 araştırmasına göre, En Sevilen Bilgisayar Markası olarak Casper birinci sırada bulunuyor. Lovemarks 2010 araştırmasında genel sıralamada ise en sevilen ilk 10 marka arasında yer alıyor.

 Etiketler : casper, ucuz, store, laptop, nirvana
Not: www.casperturk.com sayfadan “Casper Bilgisayar” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Bilgisayar internet” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Logo Bayileri - Data Kurtarma Veri Kurtarma Pc 3000 - Ankara Toplama Bilgisayar - BenQ Projeksiyon - Deren Medya - Matematik Konu Anlatımı - Web Tasarım Uguroruc.com Uğur Oruç - Bilgisayar Servisi - Bilgisayar Dersleri Program İndir - Google Kurumsal Seo Danışmanı