Site Rehberi
Site Rehberi > Hotel Tatil > Sahin Apart - Otel
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Sahin Apart - Otel

Sahin Apart - Otel - http://www.sahinapartbodrum.com

Hotel Tatil

www.sahinapartbodrum.com

Giden Ziyaretçi : 9
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Hotel Tatil
Site Bilgileri : http://www.sahinapartbodrum.com
Benzer Siteler : s | sahin apart otel
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Otelimiz 1986 yılında hizmete başlamış olup, 1989 yılına kadar bir İngiliz şirketiyle villa sistem tarzında çalışmıştır. 1990 yılından bu yana da Hollanda nın çeşitli firmaları ile çalışarak turizm adına ülkemize hizmet vermeye devam etmektedir.

Otel bölümümüz üç katlı olup, giriş katında bir oturma salonu ile sizi karşılamaktadır. Bu sevimli ve ferah salonumuzda ayrıca televizyonda kaçırmak istemediğiniz programları, dizileri, haberleri ve dilediğiniz kanalları uydu yayınıyla TV keyfi yapabilmeniz için salonumuzdaki televizyon köşemize buyurabilirsiniz.

Sabah kahvaltılarını verdiğimiz, yeşillikler içinde bir bahçemiz var. Ayrıca akşam yemeklerimizi geniş terasımızda gün batımı renginin eşsiz keyfiyle sunmaktayız. Hemen gün batımı ardından ve yemek sonrası akşam keyfiniz için de yine bu terasımızda içeceklerinizi keyifle yudumlayabileceksiniz.

Otel ve aparatlarımız betonarme olarak inşa edilmiştir. İki adet bahçemiz ve oldukça geniş bir havuzumuz vardır. Misafirlerimizin rahatı düşünülerek geniş balkonlu odalar vardır. Odalarımız halı kaplı olup iki yataklı klimalı 24 saat sıcak suludur.

Aparatlarımız 1997 yılında hizmete girmiştir. Son derece ferah ve havadardır. Hepsi klimalı ve 24 saat sıcak suludur. Gümbetin en merkezi yerinde olup 24 saat dolmuşlar otelimizin önünden geçmektedir.

Otelimizde her türlü ihtiyaca cevap verecek donanımız teknik personelimiz mevcut olup yaz aylarında hizmet vermekteyiz.
Otelimizin temel amacı eldeki tüm imkanları kullanıp misafirlerimizin tatil süresince mutlu edilmesi ve sürekli burada olduğumuzdan esas amaç sizi yine otelimizde misafir etmektir.

Bu sebepten otelimiz eski müşterilerimizle gurur duymaktadır...

 Etiketler : tatil, otel, bodrum, gumbet, halikarnas, catamaran, ucuz, pansiyon, motel, sahil
Not: www.sahinapartbodrum.com sayfadan “Sahin Apart - Otel” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Hotel Tatil” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Bodrum Tatil Rehberi - Akgüller Turistik Tesisleri - Likya Tatil - Discount Istanbul Hotels - Kerpe Another Pansiyon - Ada Pansiyon - İzmir Oto Kiralama Eiden Rentacar - Ege Tatil Rehberi - Otelim Otel Rehberi - Otel Listesi - Real Estate in Turkey