Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Perde ve Ev Tekstili En Uygun Perde
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Perde ve Ev Tekstili En Uygun Perde

Perde ve Ev Tekstili En Uygun Perde - http://www.perdeci.com

Firmalar

www.perdeci.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.perdeci.com
Benzer Siteler : p | perde ve ev tekstili en uygun perde
3d oyunlar
 Açıklamalar :

La dantela 1987 yılında aile şirketi olarak kurulmuş olup perde ve çeyiz sektöründe İmalata başlamıştır. Gelişen süreçte firmamız “la dantela” markası ile çeyiz piyasasında Liderliğe ulaşmıştır.

Firmamız bu süreçten yüzlerce yurtdışı fuarlara katılmış olup ülkemize döviz kazandırmıştır. ( Frankfurt-Dubai- Atina- Riyad- Amsterdam-Paris- Moskova ) bunlardan bazılarıdır. Firmamız herkesin ürettiği değil üretemediği felsefesinden yola çıkarak halkımızın haklı beğenisini kazanmıştır.

Perde ve çeyizde kalite ve marka isteyenlerin doğru adresi olmuştur. Bu bağlamda şirketimiz www.perdeci.com hizmeti ile de Türkiye de bir ilke imza atmış olup bir telefonla adresinizde PERDE SİPARİŞİ dönemini başlatmıştır.

Sponsor olduğumuz dizi ve filmler sayesinde firmamız tanınmış ve Türkiye' nin her yerinden perde siparişi almıştır. Şimdi de www.perdeci.com için illere bayilik vermektedir. Türkiye' nin hangi ilinde olursanız olun bir telefonla oradaki bayiimiz size ulaşacaktır.

Bayilik şartlarını bayilik bölümünde inceleyebilirisiniz. Firmamız aynı zamanda yurtdışı siparişleri içinde bir ekip kurmuş olup dünyanın her yerindeki adrese kartela numune ve bilgisayarla gidip ölçü alıp hemen orda siparişi tamamlamaktadır. Elemanlarımızın vize sorunu yoktur. Üretici firma olmamız dolayısı ile firmamız en uygun fiyat teklifini garanti etmektedir.

 Etiketler : perde
Not: www.perdeci.com sayfadan “Perde ve Ev Tekstili En Uygun Perde” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankara Halı Yıkama Firmaları - Bse Mekanik Tesisat Proje - Çelik Konstrüksiyon Fiyatları - Ftkcambalkon - İstanbul Bayrak Flama İmalatı - İlaçlama - Online Davetiye - Kameroğlu Hafriyat Moloz Kaldırma - Kerem Duvar Kağıdı - Kule Vinç Mobil Terex Demag Türkiye