Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Simtaş Elektrik
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Simtaş Elektrik

Simtaş Elektrik - http://www.simtaselektrik.com

Firmalar

www.simtaselektrik.com

Giden Ziyaretçi : 4
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.simtaselektrik.com
Benzer Siteler : s | simtaş elektrik
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız 1988 yılında Cemal Sertel Sitesi A Blok NO: 32 Topkapı / İstanbul adresinde elektrik malzemeleri satışı ile ticari hayatına başlamıştır. Bir süre sonra 17.01.1991 tarihinde şu andaki merkez adresimiz olan Gümüşsuyu Cad. Karaaslan İş Merkezi No: 5/28 adresine taşınmıştır.

Bu kısa sürede yaratmış olduğu Simtaş Merkezi ve uyguladığı kaliteli ürün, sürekli müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektörün önde gelen firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Firmamız gelişmeyi ve büyümeyi hedeflediğinden dolayı 12.05.2006 tarihinde Sanbir Bulvarı 4. Bölge No: 84/D Büyükçekmece / İstanbul adresindeki şubemizi açmıştır.

Firmamızın hedefleri mevcut olan pazarı genişletmek, kurumsallaşma çalışmalarını tamamlamak teknolojik ortamda kaliteli ürünler ve kaliteli hizmet ağını müşterilerimizin talepleri doğrultusunda geliştirmektir.

 Etiketler : simtas, simtaş, sim, taş, elektrik, elektronik, pano, firma, istanbul
Not: www.simtaselektrik.com sayfadan “Simtaş Elektrik” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Celikkapihaber - Temizlik Robotu Hava Temizleme - Oto Temizlik Sistemleri - Karacahome Çeyiz - Asbirlik Sondaj - Asb Kalite Iso 9001 Belgelendirme - Bosch Servis - Teknik Kurye - Direksiyon Tamiri - Gns Solar Güneş Santralleri Solar