Site Rehberi
Site Rehberi > Teknik Servisler > Kombi Sitesi Kombi Montajı
24 Nisan 2024, Çarşamba
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Kombi Sitesi Kombi Montajı

Kombi Sitesi Kombi Montajı - http://www.kombisitesi.com

Teknik Servisler

www.kombisitesi.com

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Teknik Servisler
Site Bilgileri : http://www.kombisitesi.com
Benzer Siteler : k | kombi sitesi kombi montajı
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Maveksı Isı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2004 Eylül ayında havlu radyatör üretimine başlayarak sektöre giriş yapmıştır. Havlu radyatör konusunda gerek toptan gerekse perakende olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Firmamız standart havlupanların yanında özel genişlik ve yüksekliklerde, sizlerin talepleri doğrultusunda istenilen adette özel üretim de yapmaktadır.

Maveks Isı Türkiye de ilk olarak yandan girişli havlu radyatörü ısıtma ürünleri arasına sokmayı başarmıştır. Bu sayede banyo ve mutfaklarda bulunan eski radyatörü çıkartıp, tesisatla ilgili bir sorun yaşamadan yerine havlupan montaj işlemi kolaylaşmıştır.
2009 yılı itibarıyla Radiafix markalı panel radyatör zemine montaj setlerinin de üretimine başlayarak radyatörlerin duvara monte edilemediği mekanlarda montaj rahatlığı için kullanılan ürünümüz piyasaya çıkmıştır.

Maveks Isı bünyesinde kurulan E-ticaret sitesi ile sizlere ürünlerimizi daha detaylı tanıtma fırsatını yakaladık. Hizmette olan; www.maveks.com, www.exoterm.com sitelerimizde kombi, radyatör, havlupan, kombi dolabı, vanalar başta olmak üzere birçok ürünün satışını gerçekleştirmekteyiz.

Maveks Isı Mark-et te ;
Demirdöküm, Viessmann, Baymak, Lambert, Exoterm, Radiafix, Termo Teknik, Ariston, Buderus, Bosch, Pansa, Ferroli, Vaillant, Protherm gibi birçok önemli markanın satışını yapmaktayız.

Keyifli alışverişler dileriz.

 Etiketler : kombi, radyatör, demirdöküm, baymak, ferroli, buderus, protherm, hermetik, bacalı, yoğuşmalı, termosifon, havlupan
Not: www.kombisitesi.com sayfadan “Kombi Sitesi Kombi Montajı” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Teknik Servisler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Msi Servis Mecidiyeköy - Notebook Tamiri - Bilgisayar Teknik Servisi - Vaillant Kombi Servisi - Notebook Tamiri Servisi - Arçelik Servis - Bilgisayar Teknik Servis - Su Tesisatçısı - Tıkanıklık Açma - Su Tesisatçısı Vera Tesisat - Beylikdüzü Bosch Bayii