Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Logo Bayisi
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Logo Bayisi

Logo Bayisi - http://www.logobayisi.com

Firmalar

www.logobayisi.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 141
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.logobayisi.com
Benzer Siteler : l | logo bayisi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

LOGO Yazılım Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım kuruluşudur. 1984 yılında kişisel bilgisayarlar için mühendislik yazılımları geliştirmek üzere iş dünyasına atılan Logo, bugün, hepsi bilişim teknolojilerine odaklı, yedi şirketten oluşan bir yüksek teknoloji grubu haline gelmiştir. Logo kurulduğu günden bu yana sektöründe ürünlere, hizmetlere, iş süreçlerine getirdiği inovasyonlarla Türk Yazılım Sektörünün sürükleyici, yenilikçi lideri olmuştur. 2000 yılında halka açılan Logo, Türkiye’nin halka açılan ilk bilişim şirketidir.

Logo’nun en yaygın ve tanınan ürün ve hizmetleri KOBİ’ler için özel olarak tasarlanmış verimlilik ve rekabetçilik çözümleridir. Bu çözümler arasında, çeşitli büyüklüklere göre özel tasarlanmış kurumsal kaynak yönetimi, tedarik ve talep zinciri otomasyonu, müşteri ilişkileri yönetimi, iş süreçleri tasarımı danışmanlığı gibi ürün ve hizmetler sayılabilir. Logo ürünleri yurt içinde ve dışında birçok başarıya imza atmış, yurt içi ve dışında birçok ödüle layık görülmüştür. Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya’da birçok ülkenin diline, iş pratiğine ve yasal mevzuatına uyarlanan ürünlerimiz ile ilgili hizmetler o ülkelerdeki kendi şirketlerimiz, ya da tam yetkili distribütörlerimiz tarafından verilmektedir. LOGO, 2.000 iş ortağı, 150.000 firmada 1.000.000' un üzerindeki kullanıcısı ile iş uygulamaları alanında başta Türkiye olmak üzere dünya çapında söz sahibidir.

 Etiketler : logo, bayi, bayisi, bayileri, bayii, tiger, lks
Not: www.logobayisi.com sayfadan “Logo Bayisi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Masaj Salonları Ankara - Pleksi - Korkuluk, Küpeşte Sistemleri - Bwt-altek Su Arıtma Sistemleri - Bayraklar Fidancılık Fidancılık - Mermer ve Granit Makinaları Tamiri - Ofis Mobilyası - Cam ve Ayna Cam Kumlama - Dübel El Aletleri Hırdavat - Ankara İthal Duvar Kağıtları