Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Pırlanta Tektaş Yüzük
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Pırlanta Tektaş Yüzük

Pırlanta Tektaş Yüzük - http://www.siriusdiamond.com

Alışveriş

www.siriusdiamond.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.siriusdiamond.com
Benzer Siteler : p | pırlanta tektaş yüzük
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Sirius Diamond, altın üzerine pırlanta ve diğer değerli taşları işleyerek mücevher haline getiren, üretiminin bir bölümünü yurt dışına ihraç eden, pırlantalı mücevher üreticisi ve toptancısıdır. Online satış sitesi ve merkez ofisi aracılığı ile, üretici olmasının verdiği fiyat avantajlarıyla perakende satış yapmaktadır. Bu sitede satışa sunulan tüm ürünler Sirius Diamond bünyesinde el emeği ile üretilmektedir.

"Düşlerin Parıltısı" sloganıyla yola çıkan, ayrıcalıklı ve özel hizmetin kaynağı Sirius; ürün kalitesinden ödün vermeden, kusursuz müşteri memnuniyetini hedeflemektedir.



Yenilikçiliğin takipçisi olan anlayışı ile ürün portföyünü her geçen gün geliştiren Sirius Diamond, modern, güncel ve geniş bir koleksiyona sahiptir. Sirius Diamond; özverili hizmet anlayışı ile gelişmiş üretim gücünü kullanarak farklılık yaratmakta; doğru ürünü, doğru zamanda, en yüksek kalite ve en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktadır. Üretici bir firma olan Sirius Diamond, istekleriniz doğrultusunda ihtiyacınıza uygun ürünü oluşturabilmektedir.



"Sirius" markası, Çetinkol Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şti. 'nin tescilli markasıdır.

 Etiketler : pırlanta, diamond, tek, taş, yüzük, yüzükler, tektaş, takı
Not: www.siriusdiamond.com sayfadan “Pırlanta Tektaş Yüzük” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Hediye ve Kişiye Özel'de Rakipsiz - Poşet Baskı - Ilginç Ürünler Tek Sitede.. E-store - Yeni Alışveriş Merkezi Yokyoksatar - Plastik Zincir - Denizli Çiçekçi - 14 Şubat Sevgililer Günü - İstanbul Nikah Şekeri - Bornova Çiçekçi - Yabangülü Çiçekçilik