Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Cam Mozaik
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Cam Mozaik

Cam Mozaik - http://www.kayacammozaik.com

Firmalar

www.kayacammozaik.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 4
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.kayacammozaik.com
Benzer Siteler : c | cam mozaik
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız 1994 yılında Mustafa Kaya ile başlayan firmamızın faliyetleri Çorlu Tekirdağ'daki fabrikası ile üretime geçmiştir. Üretim tesisimizde kullanılan makine parkuru açısından bu sektördeki son teknoloji sistemlerle çalışmakta olduğundan malzeme kalitesi önem arz etmektedir.
Kurulduğu günden bu güne aralıksız üretime devam etmekte olan şirketimiz araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile birlikte kaliteye çok özel bir önem vermesi, şirketimize piyasalarda ayrı bir itibar ve değer kazandıracak kanı ve düşüncesi ile hareket etmektedir.
Gelişen inşaat sektörünün dış cephe çalışmalarında daha kalıcı, sağlıklı, estetik cepheler yaratarak bu sektöre hizmet etme amacındayız.
Yapılan yurt dışı bağlantı çalışmalarımız ile birlikte ürünlerimizi yurt dışında tanıtma ve pazarlama imkanları bularak ihracata yönelik büyüme ve gelişme planlamaktayız.
Arge çalışmalarımız ve deneme üretimlerimiz sonucunda cam mozaikteki yenilik ve değişikleri en hızlı şekilde piyasalarla paylaşma düşüncesindeyiz
Programladığımız yatırımlarımız sayesinde yüksek kaliteli üretimler yaparak sektördeki yerimizi daha yükseğe çıkarma arzu ve düşüncesindeyiz.

 Etiketler : cam, mozaik
Not: www.kayacammozaik.com sayfadan “Cam Mozaik” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Stratusınternationalcontacting İnş. - Şömine - Termoteknik - Vision Tasarım - Panpan Çelik Kapı - Konteyner - Çetin Rulman Hırdavat - Arıtmax Su Arıtma Sistemleri - Aydın Çelik Kapı - As Prefabrik Konteyner Yapı