Site Rehberi
Site Rehberi > Hotel Tatil > Tatildefark.com
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tatildefark.com

Tatildefark.com - http://www.tatildefark.com

Hotel Tatil

www.tatildefark.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Hotel Tatil
Site Bilgileri : http://www.tatildefark.com
Benzer Siteler : t | tatildefark.com
3d oyunlar
 Açıklamalar :

SAHİNOĞLU GROUP, turizm sektörüne 1997 yılında taşımacılık ile başlayıp; bugüne dek faaliyetlerini genişleterek ülkemize gezi ve kongre maksadı ile gelen turistlere ‘birini de taşırız binini de’ sloganı ile aynı anda 3 Cruise gemisindeki 5000 kişiye şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık hizmeti vermiştir.

Yine aynı dönemde çeşitli kamu ve askeri kurumların yurt içi gezi organizasyonlarında profesyonel kadrosu ile sergilediği değişmez, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı bu alanda önde gelen, aranan firma olmasını sağlamıştır.
Şirketimiz seyehat acenteliği alanında da TURSAB ve IATA üyesi sıfatı ile çalışmalarını sürdürmekte olup, haftanın 7 günü, 24 saat çalışma prensibine sahiptir. Bu doğrultuda yurt içi ve yurt dışı uçak bileti satışları, otel rezervasyonları, yurt içi ve yurt dışı kültür turları, vize hizmetleri, Cruise gemi tur satışları gibi faaliyetlerimize, 2011 yılında Hac ve Umre organizasyınlarına da dahil olmuş bulunmaktadır.

 Etiketler : tatil, uçak, bileti, tur
Not: www.tatildefark.com sayfadan “Tatildefark.com” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Hotel Tatil” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ege Tatil Rehberi - Belle Ocean Apart Hotel - Altun Pansiyon Restaurant - Büyükada Otel - Datca Pansiyon - Ucuz Otel - Ytm Turizm - Erdek Tatil Forum - Car Rental And Airport To Resort - Adrasan Bluebay Motel