Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Jest Promosyon Ve Tanıtım Ürünleri
23 Nisan 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Jest Promosyon Ve Tanıtım Ürünleri

Jest Promosyon Ve Tanıtım Ürünleri - http://www.jestpromosyon.com

Firmalar

www.jestpromosyon.com

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.jestpromosyon.com
Benzer Siteler : j | jest promosyon ve tanıtım ürünleri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız, 2004 yılında JEST TANITIM PROMOSYON ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ olarak kurulmuş olup görülen lüzum üzerine 2007 tarihinde unvanını JEST EĞİTİM KURUMLARI TANITIM HİZMETLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak değiştirmiştir.

Başlangıçta dershane ve özel okullar başta olmak üzere eğitim kurumlarının temel ihtiyacı olan klasör, defter, çanta, kalem vb. promosyon ürünlerinin imalat ve ithalatını yapmak üzere çalışmalarına başlayan firmamız gelen talepler üzerine hizmet ağını genişletmiştir.

Bu gün itibariyle her sektörden büyük veya küçük özel ve tüzel işletmeler ile kurum ve kuruluşların hedef kitlelerine yönelik promosyon ürünlerini imal veya ithal eder konumunda olan firmamız, konusunda deneyimli 30 kişilik uzman kadrosu ile her çeşit promosyon ürününü en son teknoloji ile donatılmış makinelerden oluşan tesislerinde üretmeye devam etmektedir.

Okul çantaları, plaj çantaları, evrak çantaları gibi her türlü çantalar, gönder ve masa bayrakları, kumaş kalemlikler, tişörtler, şapkalar, klasör ve dosya çeşitleri gibi ürünleri kendi tesislerinde imal eden firmamız, bazı ürünlerin de (teknolojik ürünler, bazı masa üstü gereçleri, saatler vb.) ithalat veya bayiliğini yapmaktadır. Firmamız müşterilerimizin en iyi şekilde tanıtımlarını yapabilmeleri için promosyon ürünleri üzerine özel serigraf , sıcak baskı , lazer baskı ve ofset baskı başta olmak üzere her türlü tekniklerle üretim yapabilmektedir.

Özellikle kalitesi ve cazip fiyatları ile tercih edilen firmamız değerli müşterilerimize kredi kartı ile taksit kolaylığı da sağlamaktadır. Amacımız müşterilerimizin marka ve imajlarını ileriye taşıyabilecek promosyon ürünlerini zamanında ve en kaliteli şekilde sunabilmektir.

Bizimle çalışan 2,500 kurumun bir bildiği var !..

 Etiketler : promosyon, ürünleri, shirt, şapkalar, anahtarlıklar, firmaları, ajandalar, çakılar
Not: www.jestpromosyon.com sayfadan “Jest Promosyon Ve Tanıtım Ürünleri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Eryaman Halı Yıkama - Ucuz Duşakabin - Brülör - Freeled Led Technology - Pulex Duralong Temizlik Çözümleri - Yeni Renk Reklam - Otomatik Panjur - Ankara Dekorasyon - Cam Balkon - Akdeniz Kart ve Ofis Teknolojileri