Site Rehberi
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İstanbul Nlp

İstanbul Nlp - http://www.istanbulnlp.com.tr

Eğitim Öğretim

www.istanbulnlp.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 3
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.istanbulnlp.com.tr
Benzer Siteler : i | istanbul nlp
3d oyunlar
 Açıklamalar :

2009 yılında 2002 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu İSTANBUL NLP’nin yönetimini devralıp değerli danışanlarına daha fazla zaman ayırma kararı almıştır.

İngilizce konusunda yerli ve yabancı eğitmenleriyle kurumumuz her yaş grubuna ihtiyaçları doğrultusunda eğitim vermektedir. Kurumumuz Hafıza Teknikleriyle İngilizce ve Business English konularında yetkinliğiyle bilinmektedir.

NLP, koçluk, anlayarak hızlı okuma, hafıza teknikleri, koçluk, danışmanlıklar konularındaki bilgi ve tecrübesini değerli danışanlarıyla paylaşmaktan büyük keyif alan Berna Ayanlıoğlu her zaman sizlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır.

 Etiketler : istanbul, hızlı, okuma, anlayarak, eğitimi, teknikleri, koçluk, eğitmenliği, yaşam, koçu, yetiştirme, öğrenci
Not: www.istanbulnlp.com.tr sayfadan “İstanbul Nlp” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ingilizce Dersleri - Ogretmen.info - Eğitim Portalı - Saygın Nlp - Bulgaristan Eğitim Danışmanlığı - Yurtdışı Eğitim Forum - Kurs Ara Kurs Bul - Konservatuara Hazırlık - Ümraniye Ümran Sürücü Kursu - Matematik - Happy Life Anaokulu ve Etüt Merkezi