Site Rehberi
Site Rehberi > Evden Eve Nakliyat > Hologlu Nakliyat
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Hologlu Nakliyat

Hologlu Nakliyat - http://www.hologlunakliyat.com

Evden Eve Nakliyat

www.hologlunakliyat.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Evden Eve Nakliyat
Site Bilgileri : http://www.hologlunakliyat.com
Benzer Siteler : h | hologlu nakliyat
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Taşınma tarihinden önce ev veya büro eşyalarınız anlaşmalı sigorta şirketleri tarafından sigortalanır.Sigorta süresi tüm eşyalarınız yeni adresinize taşınana kadar geçerlidir.

Bir gün önceden demonte edilmiş ve ambalajlanmış ev eşyalarınız taşınma tarihinde araca diziminde tecrübeli ustalarımız tarafından istifi yapılır.Eşyalarınızın hasarsız bir şekilde taşınması için araca yerleştirilmesi çok önemlidir.Ambalajlanmış olan eşyalarınız araçta da mobilya battaniyeleri ile örtülür.

Yeni adresinizde eşyaların konulacağı ve mobilyalarınızın kurulacağı yerleri göstermek için bir kişi bulunması yeterlidir.müşteri evim taşınmıştır ve eşyalarım istediğim gibi yerine kurulmuştur diyene kadar taşınma işlemi devam eder .

 Etiketler : trabzon, evden, eve, taşımacılık
Not: www.hologlunakliyat.com sayfadan “Hologlu Nakliyat” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Evden Eve Nakliyat” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankara Evden Eve Parça Eşya Nakliye - Buca Evden Eve Nakliyat - İzmir Evden Eve - Kocaeli Güven Nakliyat - Kolumanlar Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat - İstanbul Eşya Epolama - Murat Nakliyat - Trakyalılar Evden Eve Taşımacılık - Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat