Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Protez Tırnak Salonu
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Protez Tırnak Salonu

Protez Tırnak Salonu - http://www.proteztirnaksalonu.com

Sağlık

www.proteztirnaksalonu.com

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.proteztirnaksalonu.com
Benzer Siteler : p | protez tırnak salonu
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Protez tırnak estetik açıdan son yıllarda bayanların en çok talep ettikleri konuların başında yer almaktadır. “Protez Tırnak Kimlere Uygulanabilir?” ilk akla gelen sorulardan biridir. Eğer tırnaklarınızda renk ve şekil açısından bir problem varsa, tırnaklarınız çok çabuk kırılıyor yada ikiye ayrılıyorsa, tırnaklarınızı istediğiniz gibi uzatamıyor yada sürekli olarak tırnaklarınızı yemekten şikayet ediyorsanız protez tırnak sizin için eşsiz bir çözüm sunabilir.

Protez tırnak sadece yukarda belirttiğiniz şikayetleri yaşayan kişilere değil, aynı zamanda estetik açıdan ellerine farklı bir görünüm vermek isteyen kişilere de uygulanabilir.
Protez tırnak uygulamasında dikkat edilmesi gereken en önemli husus kişinin parmak yapısı ve tırnak şeklidir. Uygulama yaklaşık 1,5 saat sürer. Fakat işlem tamamlandıktan sonra doğal tırnaktan asla ayırt edilemeyecek görünümde son derece doğal ve estetik yeni tırnaklar ortaya çıkar.

Protez tırnağın en önemli özelliklerinden biri takma tırnak gibi tırnağın dibinden değil, sadece ucundan takılıyor olmasıdır. Tırnağın büyümesi dibinden gerçekleştiği için protez tırnak asıl gerçek tırnağın büyümesini ve hava almasını engellemez. Eğer tırnak uzatamama ya da yeme probleminiz varsa 2,5 - 3 ay gibi bir sürede tırnağınızın sağlıklı bir şekilde uzadığını görürsünüz.

Protez tırnaklar takıldıktan sonra kişi sanki kendi doğal tırnağı gibi bilgisayar, daktilo, araba v.s kullanımı gibi işlemleri sakınmadan, rahatlıkla yapabilir.
Protez tırnağın görünümü öylesine estetik ve doğaldır ki kimse bunları doğal tırnaktan ayırt edemez.Ayda bir protez tırnakların bakımı yaptırıldığında tırnağın uzun ömürlü kullanılması sağlanır.

 Etiketler : protez, tırnak, kalıcı, makyaj, cilt, bakımı, zayıflama, ipek, kirpik, kaynağı, selülit, bakımları, ayak, şule, karabağ, maske, formlleri, profesyonel
Not: www.proteztirnaksalonu.com sayfadan “Protez Tırnak Salonu” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Saç Ekim Turkhairtrans - Meral Biçer - Pedagog Aykut Akova - Randevular.com - Protez Tırnak Salonu - Göz Tansiyonu - Este Aura Plastik ve Estetik Cerrah - Miaplast Lazer Epilasyon Merkezi - Meddikal.com - Diyet Siteniz