Site Rehberi
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Melos

Melos - http://www.melos.com.tr

Firmalar

www.melos.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.melos.com.tr
Benzer Siteler : m | melos
3d oyunlar
 Açıklamalar :

MELOS A.Ş. Global dünyaya entegre olan ülkemizde otomotiv yan sanayi, beyaz eşya, kablo sanayi, ayakkabı, inşaat sektörlerinde gereksinim duyulan pek çok ürünün hammadde ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuştur.Türkiye'de 50 yıldır sanayici olan bir grubun farklı sektörlere açılma isteği ve kararlılığıyla doğan MELOS A.Ş., bugüne kadar ithal edilmekte olan kauçuk ve plastik bazlı ürünlerin üretiminde kullanılan hammaddeleri, doğal kaynak zengini ülkemizde üretiyor olmanın haklı gururunu duymaktadır.Kauçuk ve plastik bazlı ürünler alanında imalat yapan siz değerli üreticilere, bazı hammaddeleri üreterek, bazılarının ise sadece alım satımını yaparak hizmet vermek üzere yola çıktık. Olumlu işbirliğimiz ile ülkemize kaliteli ürünler sunmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak en büyük hedefimiz.

Ülkemizin değişik sektörlerinde faaliyet gösteren iş ortaklarımızın da bizlere sağlayacağı güç ile "uluslararası arenada aktif bir şirket" olarak yolumuza devam etmek kuruluşta belirlenen ilk amacımız. Grubumuzun bugüne değin değişmeyen "müşteri odaklı hizmet" anlayışı ile üretim yapmaya kararlıyız.

İş ortaklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli yenilenen teknolojiler ile ürün kalitemizi daima dünya standartlarında tutmak ve geliştireceğimiz yeni ürünlerle "geleceği, bugünden görmeyi" vizyonumuz olarak belirledik. Ürettiğimiz her ürünün arkasında olarak, üretimin her aşamasında teknik destek sağlayarak "sizin firmanız, bizim firmamız" anlayışı ile omuz omuza yarınlara büyüyerek ulaşacağız.

 Etiketler : kalsiyum, stearat, magnezyum, çinko, melos, metalsabunları, stearatlar, sert, pvc
Not: www.melos.com.tr sayfadan “Melos” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Takıştır Bijuteri - Toz Boya - Egemen Banyo - Günpay Tente Sistemleri - Prefabrik - Türk ve Alman Portalı - İkinci El Eşya Evi - Gündoğan Sigorta - Minibüsotobüs Kiralama İstanbul - Zafer Organizasyon